• PRO TV
  • Săptămână plină de emoții la PRO TV și VOYO! Finalele „Survivor All Stars” și „Românii au talent” se vor difuza pe 30 și 31 mai!

Săptămână plină de emoții la PRO TV și VOYO! Finalele „Survivor All Stars” și „Românii au talent” se vor difuza pe 30 și 31 mai!

Săptămână plină de emoții la PRO TV și VOYO! Finalele „Survivor All Stars” și „Românii au talent” se vor difuza pe 30 și 31 mai!

Această săptămână aduce o avalanșă de emoții și suspans pentru telespectatorii PRO TV și utilizatorii platformei VOYO, odată cu finalele celor două emisiuni de top: „Românii au talent” și „Survivor All Stars”. Joi, 30 mai, și vineri, 31 mai, sunt zilele în care se vor decide câștigătorii celor mai urmărite show-uri de divertisment din România.

„Survivor All Stars” – Finala de pe 30 mai

Joi, 30 mai, fanii Survivor vor fi martorii unei competiții acerbe în care concurenții rămași în joc se vor lupta pentru marele premiu. După luni de zile petrecute în condiții extreme, cu provocări fizice și mentale intense, doar cei mai puternici au rămas în cursa pentru titlu. Finala promite să fie una plină de adrenalină, cu probe spectaculoase și momente emoționante.

Concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a ajunge până aici, iar acum totul se rezumă la ultima probă. Publicul va avea ocazia să-și susțină favoriții și să-și exprime opiniile prin vot, contribuind astfel la desemnarea câștigătorului.

După o aventură plină de peripeții, Survivor România va încorona pe cel mai rezistent și determinat participant.

„Românii au talent” – Finala de pe 31 mai

Vineri, 31 mai, scena de la „Românii au talent” va fi locul unde visele devin realitate pentru unii dintre cei mai talentați români. După o serie de audiții impresionante și semifinale captivante, finaliștii sunt pregătiți să-și demonstreze abilitățile într-o ultimă reprezentație. 

Publicul va avea sarcina dificilă de a alege câștigătorul acestui sezon! Talentul, originalitatea și emoția transmisă de fiecare moment artistic vor fi criterii esențiale în luarea deciziei. Finala promite momente de neuitat, cu reprezentații care vor rămâne în memoria colectivă a telespectatorilor.

Nu rata joi, 30 mai și vineri, 31 mai, finalele Survivor și Românii au talent pe PRO TV și pe VOYO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni