• PRO TV
  • Dana Rotariu știa că va muri. Cum l-a pregătit pe soţul ei, Iosif Rotariu, în ultimele sale zile din viaţă

Dana Rotariu știa că va muri. Cum l-a pregătit pe soţul ei, Iosif Rotariu, în ultimele sale zile din viaţă

Dana Rotariu știa că va muri. Cum l-a pregătit pe soţul ei, Iosif Rotariu, în ultimele sale zile din viaţă

Dana, soția lui Iosif Rotariu, s-a stins din viață în noaptea de 25 spre 26 mai, după o luptă grea cu cancerul. Cum și-a pregătit soțul pentru momentul în care va înceta din viață?

Gallery

​Dana Rotariu și-a pregătit soțul pentru momentul în care nu va mai fi

Soția lui Iosif Rotariu știa că va muri. După o luptă grea cu cancerul, Dana și-a pregătit soțul pentru momentul în care nu va mai fi.

Fostului internaţional român a fost martor la chinul prin care a trecut soția sa. Boala a fost nemiloasă cu Dana, iar tratamentul nu a dat rezultate.

Citește și: 

Cu câteva zile înainte ca soția sa să își dea ultima suflare, fostul fotbalist a recunoscut că aceasta era la capătul puterilor și că sfârșitul era tot mai aproape.

Acesta a povestit atunci că boala s-a extins în corpul partenerei sale de viață și că femeia a renunțat la tratament, pentru că acesta nu mai avea niciun efect.

„Într-adevăr, boala este foarte avansată și probabil ține de zile sau săptămâni, poate mai puțin de o lună sau o lună și ceva. Nu mai poate să facă tratament pentru că nu mai are efect și ia doar tratament pentru dureri, are dureri foarte mari și stă numai în pat. Atunci când i s a descoperit boala am plecat în Turcia la spital, unde ea a fost operată de urgență, avea cancer la colon, avea două tumori. Le-a extirpat de acolo și apoi a început încă o operație la gât, la ganglioni și a început procesul de tratament cu chimioterapie. A durat cam 6 luni de zile, a făcut un control complet să vadă în ce stadiu se află după tratament și s-a constatat că tumorile s-au multiplicat și au avansat, pentru că boala este foarte agresivă și nici corpul nu mai suportă tratamentul. Apoi am renunțat în Turcia, am venit în Timișoara, unde a mai făcut 6 ședințe de chimioterapie, încă un tomograf complet care arăta că boala s-a extins tot mai mult și în momentul de față nu mai are niciun fel de tratament. Stă toată ziua în pat, mănâncă doar o linguriță de supă. Nu aș vrea să vorbesc prea multe, pentru că e într-o stare foarte avansată”, a povestit Iosif Rotariu într-o emisiune TV.

Citește și: 

Dana a știut că sfârșitul îi este aproape, astfel și-a pregătit familia pentru ce va urma. Ultima ei dorință, de pe patul de moarte, a fost ca soțul ei să aibă grijă de copii.

„Eu sunt persoana care stă permanent cu ea, când sunt la antrenament mai stau copiii, dar eu sunt tot timpul lângă ea, eu îi aduc mâncare, apă, îi dau să bea. Sunt permanent lângă ea și noaptea simt stările pe care le are, cum mă pregătește pentru ce va urma. Vă dați seama că și starea mea de oboseală e avansată. Optimismul meu, cât de puternic aș fi, începe să scadă, pentru că ea simte cel mai bine ce e și e conștientă de ce va urma. Și-a luat toate măsurile de pregătire. E foarte greu”, a mai spus acesta.

Sursă foto:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni