• PRO TV
  • Ce mai face și cum arată acum Kassandra Rotariu, fiica adoptată de Iosif Rotariu și soția sa, care a suferit peste 50 de operații

Ce mai face și cum arată acum Kassandra Rotariu, fiica adoptată de Iosif Rotariu și soția sa, care a suferit peste 50 de operații

Ce mai face și cum arată acum Kassandra Rotariu, fiica adoptată de Iosif Rotariu și soția sa, care a suferit peste 50 de operații

Dramă în familia lui Iosif Rotariu! Soția lui, Dana, s-a stins din viață după ce s-a confruntat luni de zile cu cancer.

Gallery

​Iosif Rotariu trece prin clipe extrem de dificile după ce soția lui, Dana, a murit! Femeia a fost diagnosticată cu cancer în vara anului trecut, iar de atunci s-a luptat pentru a supraviețui, însă, din păcate, boala a recidivat, iar în cursul zilei de duminică, 26 mai 2024, a încetat din viață. 

Cei doi s-au luptat de-a lungul anilor pentru a-i oferi fiicei lor adoptive, Kassandra, o viață mai bună. Copila a fost abandonată încă de când era un bebeluș, apoi bunica ei a aruncat-o de la etajul trei, pentru a scăpa de ea. Spre surprinderea tuturor, micuța a supraviețuit chinurilor la care a fost supusă, însă a fost diagnosticată cu osteomielită, afecțiune ce-i distruge articulațiile. 

De-a lungul timpului, Iosif și Dana Rotariu au făcut tot posibilul pentru ca fiica lor adoptivă să ducă o viață cât se poate de normală. Aceștia au mers cu Kassandra din spital în spital, pentru a o vindeca, iar până în prezent copila are peste 50 de operații efectuate.

​Ce mai face și cum arată acum Kassandra Rotariu

În prezent, Kassandra are 18 ani, este elevă în clasa a XII-a și se pregătește pentru a susține examenul de Bacalaureat. Tânăra își dorește să studieze la o facultate din Franța, deoarece consideră că în România se va izbi întotdeauna de oameni răi, care o vor judeca pentru handicapul pe care l-a avut.

„Kassandra e foarte bine. A trecut clasa a 12-a acum și se pregătește pentru Bacalaureat. Chiar e cât se poate de bine din punct de vedere fizic și mental. Ea după ce termină liceul vrea să meargă în Franța la facultate, să studieze marketing. Se mai gândește încă, dar nu vrea să rămână în România. Ea știe mai bine. De-a lungul timpului, câte probleme a avut, cu 50 de operații, pe unde a fost…. Știi cum e în România… Copiii vorbesc de unul de altul, la handicapul pe care l-a avut ea, probabil că e frustrată și vrea să plece în străinătate', a mai spus el pentru FANATIK.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ KASSANDRA ROTARIU ÎN PREZENT

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni