• PRO TV
  • Primele declarații ale criminalului din Botoșani! Ce a putut să spună bărbatul care și-a violat și ucis propria nepoată, în vârstă de doar 8 ani: „Băutura e de vină!”

Primele declarații ale criminalului din Botoșani! Ce a putut să spună bărbatul care și-a violat și ucis propria nepoată, în vârstă de doar 8 ani: „Băutura e de vină!”

Primele declarații ale criminalului din Botoșani! Ce a putut să spună bărbatul care și-a violat și ucis propria nepoată, în vârstă de doar 8 ani: „Băutura e de vină!”

O tragedie fără margini a avut loc la Albești, județul Botoșani! O fetiță în vârstă de doar 8 ani a fost ucisă și violată de propriul ei unchi. Iată ce a putut să declare bărbatul în fața reporterilor!

Un caz demn de filmele de groază a avut loc în localitatea Albești, județul Botoșani, acolo unde Maria, o fetiță de doar 8 ani, a fost violată, iar mai apoi ucisă de propriul ei unchi. Copila fusese trimisă chiar de mama ei la criminal, pentru a aduce o oală, însă situația a degenerat și s-a transformat într-o adevărată tragedie. 

După ce mama fetiței a observat că Maria nu se mai întoarce de la unchiul ei, a trimis-o pe sora acesteia, în vârstă de 6 ani, pentru a vedea ce se întâmplă. Copila nu a găsit pe nimeni acasă, motiv pentru care s-a întors la propria locuință și a anunțat că atât bărbatul, cât și Maria, sunt de negăsit. 

„A stat 5-10 minute, nu mai vine fata la vale, a trimis-o pe cealaltă mai mică, de 6 ani, să vină mai repede. Vine şi zice: Nu e nici Petrică, nici Maria.(...) Eu cred că după ce a făcut a fugit cine ştie pe unde. Ştia că nu mai scapă. Niciodată nu mi-a dat de bănuit. Nu l-am crezut în stare", a declarat mama principalului suspect.

​Mama celor două fetițe a alertat imediat autoritățile, iar după mai bine de 16 ore de căutări, polițiștii au descoperit cadavrul copilei, într-o zonă împădurită din Botoșani. La câteva minute distanță a fost prins și criminalul, care și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor.

„Reporter: Ai vrut s-o omori?
Suspect: Nu!
Reporter: Dar ce ai vrut să-i faci?
Suspect: Băutura e de vină!
Reporter: De ce te-ai ascuns de poliţie?
Suspect: Ştiam că o să mă prindă.Reporter: Unde te-ai ascuns azi noapte?
Suspect: Într-o pădure”.

Mai mult decât atât, acesta a menționat că a omorât-o pe copilă deoarece îi era teamă că aceasta va povesti părinților ce i-a putut face.

Sursă foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni