• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 27 mai-2 iunie 2024. Scorpionii au parte de o surpriză uriașă în planul amoros, Fecioarele primesc bani cadou

Horoscop săptămâna 27 mai-2 iunie 2024. Scorpionii au parte de o surpriză uriașă în planul amoros, Fecioarele primesc bani cadou

Horoscop săptămâna 27 mai-2 iunie 2024. Scorpionii au parte de o surpriză uriașă în planul amoros, Fecioarele primesc bani cadou

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 27 mai-2 iunie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 27 mai-2 iunie 2024

Dragoste– Poți încerca, săptămâna aceasta, relansarea relației sau o reconectare cu partenerul de cuplu, deși este nevoie de ambele părți să conlucreze, dacă vă doriți o schimbare. Pe de altă parte, este nevoie de schimbarea abordării și-n interacționare, dacă ești singur și-ți dorești să cucerești pe cineva de care te simți atras.
Bani – Spre finalul săptămânii este posibil să închei un contract avantajos, care vine brusc sau dintr-o direcție de unde nu te aștepți. Aspectul este susținut de un aspect strâns dintre Mercur, planeta comunicării, și Uranus, planeta imprevizibilului, ambele în zodia Taur, în tranzit prin casa banilor.
Muncă – Începi săptămâna în forță la locul de muncă, cu găsirea unor soluții bune la diverse situații apărute. Comunicarea și deplasările stau sub semnul surprizelor și al evenimentelor neprevăzute, însă Mercur și Saturn susțin negocierile și planificarea unor strategii pe termen lung.

Horoscop Taur săptămâna 27 mai-2 iunie 2024

Dragoste– S-ar putea să-ți dorești să-i faci partenerului o surpriză, să cauți să plecați într-o destinație în care vreți să ajungeți de mult. Ai multe idei de pus în practică și-l vei surprinde în perioada următoare. Axa sentimentală este activată la finalul săptămânii și este posibil să-ți fie greu să-ți exprimi sentimentele, mai ales dacă ești singur și apare cineva din trecut, care te răscolește.
Bani – Casa banilor este puternic aspectată și ai tendința să cheltui mai mult, să-ți faci toate plăcerile. Vestea bună este că intră sume însemnate de bani în conturile tale și ai cu ce să mergi la cumpărături.
Muncă– Posibil să primești niște propuneri interesante din sfera profesională. De asemenea, ideile tale sunt apreciate și ai o comunicare deschisă și nonconformistă la nivelul șefilor. Surprize pot veni la tot pasul și cooperezi rapid cu ce vine spre tine.

Horoscop Gemeni săptămâna 27 mai-2 iunie 2024

Dragoste– În săptămâna aceasta este posibil să vezi lucrurile diferit în planul sentimental și să simți, după mult timp, că lucrurile se așează pe un făgaș normal. Chiar dacă umbrele trecutului te mai bântuie, perspectiva din punct de vedere al relațiilor, principiilor și credințelor, este alta și reușești să treci peste o provocare de natură emoțională. Contextul astral este susținut de o conjuncție, care se formează între Mercur și Uranus, din casa subconștientului, care-ți aduce revelații și un alt mod de înțelegere.
Bani – Începi săptămâna cu preocupări pentru un context financiar, mai ales dacă ai de făcut diverse plăți. Posibil să-ți fie destabilizat bugetul, dacă nu ești atent la cheltuieli.
Muncă– Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect de susținere, armonios, cu Saturn, planeta responsabilității, în tranzit prin sectorul profesional, semn că ai susținere în dialogurile care vizează activitatea profesională și direcția din perioada următoare.

Horoscop Rac săptămâna 27 mai-2 iunie 2024

Dragoste– Mercur și Saturn, guvernatorul casei relațiilor, formează un aspect armonios și dialogurile pe care le ai cu partenerul, te linistesc și-ți confirmă faptul că deciziile luate, legate de planurile voastre de viitor, sunt cele mai bune.
Bani – Începând de marți, te preocupă administrarea unor sume de bani, provenite din alte surse decât salariul, returnarea unei datorii sau reeșalonarea unor rate. Găsești soluții originale de a administra banii, pe care îi ții la comun cu partenerul de cuplu.
Muncă– Ești mulțumit de felul în care se derulează niște proiecte și dobândești o idee mai clară în privința pașilor următori. Deși lucrurile par să se schimbe în proiectele pe care le ai în desfășurare, încă mai cântărești informațiile adunate. Pendulezi între două stări: una pregătită pentru nou și una agățată de lucrurile familiare.

Horoscop Leu săptămâna 27 mai-2 iunie 2024

Dragoste– Posibil să reiei legătura cu persoane, care au jucat un rol important în viața ta, să vezi dacă mai rezonați. În caz contrar, vei decide să închei niște relații, în care nu te mai simți confortabil.
Bani – Chiar dacă este posibil să fi ratat o opotunitate financiară venită printr-o conversație, nu dispera, pentru că lucrurile se vor așeza mult mai bine, iar persoana care ți-a făcut propunerea va reveni la un moment dat.
Muncă– Aspectul strâns, care se formează la finalul săptămânii între Mercur, planeta comunicării, și Uranus, planeta imprevizibilului, poate aduce vești, informații, dar și oferte neașteptate de job. Ești foarte entuziasmat de unele evenimente și propuneri, și deși pretinzi că știi ce faci atunci când îți încerci norocul, nu sări dacă nu ai o plasă de siguranță!

Horoscop Fecioara săptămâna 27 mai-2 iunie 2024

Dragoste– Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Saturn din casa relațiilor, semn că vei reuși să stabilești niște punți de legătură cu partenerul. Planetele în tranzit prin sectorul social, al călătoriilor și principiilor de viață te ajută să conștientizezi că ai nevoie de ieșiri. Îți este foarte clar ce trebuie să faci : să petreci mai mult timp liber cu partenerul sau o persoană în care să ai încredere și să te simți în siguranță.
Bani – Săptămâna acesta cheltui mai mult, primești bani sub formă de cadou și mergi la cumpărături. S-ar putea să apară și căi noi de a-ți suplimenta veniturile, însă nu lua decizii pripite! Lasă lucrurile să se desfășoare de la sine!
Muncă– S-ar putea să analizezi toate ofertele venite spre tine. Îți place să gândești, să analizezi și iar să regândești, dar acum este momentul să analizezi mai puțin și să-ți asculți instinctul, să intuiești potențialele rezultate.

Horoscop Balanță săptămâna 27 mai-2 iunie 2024

Dragoste– Cei doi benefici: Jupiter și Venus se află în casa călătoriilor și ieșirilor în sfera socială, așa că iubirea ar putea veni, dacă ieși și interacționezi cu oamenii. Pe de altă parte, ești surprins să descoperi că sunt persoane, care te apreciază cu adevărat și-și doresc compania ta. Caută și nu-ți mai îndrepta atenția în direcția greșită!
Bani –În sectorul financiar se formează un aspect strâns între Mercur și Uranus, planeta imprevizibilului, așa că ai putea să te aștepți la evenimente neprevăzute în regimul banilor. Ai grijă și evită cheltuielile inutile, deoarece urmează perioada vacanțelor și nu este momentul acum pentru o achiziție costisitoare.
Muncă- Saturn în tranzit prin casa serviciului formează un aspect armonios cu Mercur, planeta comunicării, și ar trebui să profiți de această conjunctură astrală să discuți diverse teme cu colegii, să găsiți soluții, să vă organizați mai bine, astfel încât să aveți randament și să eficientizați timpul.

Horoscop Scorpion săptămâna 27 mai-2 iunie 2024

Dragoste– Uranus, planeta surprizelor, în tandem cu Mercur, în tranzit prin casa relațiilor, îți pregătesc o surpriză din partea partenerului de cuplu. Dacă ești singur, s-ar putea să cunoști pe cineva, întâmplător, prin intermdiul prietenilor. Te simți pregătit și dispus să stabilești legături cu ceilalți fără să mai ridici niște ziduri. Deși Saturn se află încă pe casa iubirii și mai pune restricții, să nu te arunci cu capul înainte, ai încredere în tine și-n faptul că știi ce faci.
Bani – Cei doi benefici: Jupiter și Venus se află într-o casă financiară și promit mărirea veniturilor, dar aduc mai multe cheltuieli. Recomandarea astrelor este să analizezi modul în care folosești finanțele și să fii precaut în privința acțiunilor.
Muncă– Marte, guvernatorul tău, încă se află pe casa muncii și aduce multă acțiune. S-ar putea să apară provocări și să fie nevoie să-ți păstrezi echilibrul.

Horoscop Săgetător săptămâna 27 mai-2 iunie 2024

Dragoste– Cei doi benefici: Jupiter și Venus se află în sectorul relațiilor și căsătoriei și aduc sprijin de la partener în tot ce întreprinzi. Dacă ești singur, s-ar putea să fie tentația să flirtezi cu mai multe persoane. Asta până îți dai seama care este mai potrivită alegere.
Bani – Ești tentat să faci niște investiții în casă și finalul săptămânii îți aduce dialoguri cu partenerul în acest sens, dar ca lucrurile să meargă bine este nevoie să-ți îndrepți atenția către ceea ce are nevoie de o revizuire.
Muncă– Mercur, planeta comunicării, și Uranus, planeta imprevizibilului, pare că-ți aduc multe idei și energie și nu știi ce să faci cu ele. În primul rând este nevoie să eviți să te apuci de mai multe lucruri deodată, să-ți pregătești un plan și să-l urmezi, dacă nu vrei să-ți scape lucrurile de sub control.

Horoscop Capricorn săptămâna 27 mai-2 iunie 2024

Dragoste – În prima parte a săptămânii descoperi că ies la suprafață anumite chestiuni mai vechi, pe care le credeai rezolvate în cuplu. Nu te descuraja și ai încredere că vei gestiona bine și vei alege acțiunile potrivite în evoluția relației!
Bani – Mercur, planeta comunicării și negocierilor, formează un aspect strâns, spre finalul săptămânii, cu Uranus, planeta imprevizibilului și guvernatorul casei banilor, așa că sunt șanse să ai idei originale de a face bani, de a începe proiecte extraprofesionale, care-ți pot suplimenta veniturile în perioada următoare.
Muncă– Jupiter, marele benefic, și Venus, micul benefic, tranzitează împreună casa muncii și aduc multă muncă, dar și șanse și creștere din punct de vedere profesional. Te poți aștepta la o evoluție spectaculoasă în planul profesional, mai ales că se întrevăd mai multe oportunități la orizont.

Horoscop Vărsător săptămâna 27 mai-2 iunie 2024

Dragoste– Săptămâna aceasta s-ar putea să te proecupe să ajuți pe cineva din familie și ai o idee originală. Mercur și Uranus, guvernatorul tău, formează un aspect armonios, care susține rezolvarea unui context familial. In planul relațional, ai niște revelații despre o schimbare, care are loc între tine și partener și direcția nouă spre care vă îndreptați.
Bani – Spre finalul săptămânii, ai un blocaj în sectorul financiar. Lucrurile se pot rezolva, dacă le lași să se desfășoare normal, să nu intervii. Saturn amână intrarea unor sume de bani în conturile tale.
Muncă– Un proiect creativ, pe care l-ai abandonat cândva, reapare acum în prim-plan și ești foarte încântat de perspectivă. Cei doi benefici: Jupiter și Venus se află în sectorul creativității și-ți susține planurile și proiectele. În ce privește munca și cariera, așteaptă-te la o surpriză plăcută!

Horoscop Pești săptămâna 27 mai-2 iunie 2024

Dragoste– Posibil, în partea a doua a săptămânii, să retrăiești niște evenimente și situații din trecut, care să-ți răscolească universul interior. Felul în care abordezi relația poate scoate la iveală tipare mai vechi și te întrebi dacă reușești să faci un progres în cuplu.
Bani – S-ar putea, în această săptămână, să te împiedici de convingerea că dacă nu faci lucrurile așa cum obișnuiești, nu poți purta o negociere. Ar trebui să-ți aduci aminte de atuurile tale: intuiția și creativitatea și să-ți dai mai multă valoare.
Muncă– Modul în care interacționezi cu ceilalți este diferit și ai o abordare originală. Mercur, planeta comunicării, și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării, își unesc forțele să opereze în favoarea ta în toate formele de comunicare, dialoguri, negocieri. S-ar putea să ai idei nonconformiste și să găsești soluții salvatoare într-un proiect.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni