• PRO TV
  • Cristina Pucean ar fi făcut avort. Fostul iubit al dansatoarei îi aduce acuzații extrem de grave acesteia, după ce a publicat imagini din timpul relației: „Amenințări cu anumiți interlopi”

Cristina Pucean ar fi făcut avort. Fostul iubit al dansatoarei îi aduce acuzații extrem de grave acesteia, după ce a publicat imagini din timpul relației: „Amenințări cu anumiți interlopi”

Cristina Pucean ar fi făcut avort. Fostul iubit al dansatoarei îi aduce acuzații extrem de grave acesteia, după ce a publicat imagini din timpul relației: „Amenințări cu anumiți interlopi”

Zilele trecute, Cristina Pucean a apărut în ipostaze tandre, alături de un bărbat pe nume Cornel, fostul ei iubit. Dansatoarea și Bogdan de la Ploiești au reacționat imediat, spunând că filmarea este una veche, menită să le facă rău.

 

Gallery

Recent, bărbatul cu care Cristina Pucean a avut o relație timp de o jumătate de an a făcut mai multe declarații extrem de grave la adresa acesteia, menționând că dansatoarea ar fi făcut mai multe avorturi, chiar el fiind cel care l-a cerut pe unul dintre ele.

Cristina Pucean ar fi făcut avort și în timpul relației cu Cornel

Cornel nu vrea să mai tacă și susține că vrea să își facă dreptate, orice ar fi. Fostul iubit al Cristinei Pucean a mărturisit că, în momentul în care a vrut să pună punct relației cu ea, a aflat că aceasta este însărcinată.

Vrând să nu mai aibă nimic de împărțit, Cornel i-ar fi cerut să facă avort, în schimbul unei mașini de lux pe care i-ar fi cumpărat-o, ca o garanție că nu avea să o părăsească, după întreruperea de sarcină.

Citește și:

„Vrând să mă despart de ea, am aflat, ulterior, că este gravidă. Am încercat să o conving să facă o întrerupere de sarcină, ceea ce s-a și întâmplat, la o clinică din Militari, unde mama ei avea relații, deoarece acolo își făcuse Cristina toate avorturile”, a spus Cornel, conform Spynews.

Fostul iubit al dansatoarei încearcă să își recupereze banii

Acuzațiile bărbatului continuă, menționând că, pentru a accepta întreruperea de sarcină, Cristina Pucean i-ar fi cerut o mașină. Bolidul ar fi fost cumpărat cu bani împrumutați de la prieteni și de la casele de amanet.

Mai mult decât atât, mama Cristinei Pucean, susține Cornel, ar fi trebuit să ducă mașina cu pricina la o firmă de leasing, pentru a-i da acestuia banii înapoi, însă, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Citește și:

„A degenerat in amenințări cu anumiți interlopi, de care o sa discutăm, dacă nu o să ajung să-mi primesc banii de la Bogdan si Cristina, deoarece Bogdan de la Ploiești a dus-o la acești interlopi, care i-au garantat protecția.

Precizez că, în această perioadă în care era cu Bogdan, mă căuta încontinuu, contrar declarației ei și o să vă atașez și proba. Am încercat pe cale amiabilă, dându-i mesaj mamei ei, să rezolvăm această problemă. Deci, cu asta demontez și aspectul privind publicitatea. În încheiere, ce îmi doresc eu din această situație este să îmi recuperez banii mei, 200.000 de euro”, a mai spus Cornel.

 

Sursa foto: Instagram, TikTok

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni