• PRO TV
  • Horoscop zilnic 27 mai 2024. Berbecii ar putea obține o mărire salarială neașteptată, Scorpionii rezolvă niște tensiuni mai vechi cu partenerul de cuplu

Horoscop zilnic 27 mai 2024. Berbecii ar putea obține o mărire salarială neașteptată, Scorpionii rezolvă niște tensiuni mai vechi cu partenerul de cuplu

Horoscop zilnic 27 mai 2024. Berbecii ar putea obține o mărire salarială neașteptată, Scorpionii rezolvă niște tensiuni mai vechi  cu partenerul de cuplu

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 27 mai 2024.

Berbec

 

Astăzi ai șanse să negociezi un contract, să obții o mărire salarială neașteptată sau să închei o colaborare extraprofesională, care-ți poate aduce mai mulți bani în conturile tale. Mercur, astrul comunicării, susține ideile originale, comunicarea și negocierile.

 

Taur

 

Astăzi te preocupă participarea la un seminar, workshop, curs sau plecarea într-o călătorie de agrement sau în scop profesional. Ești foarte implicat în proiectele de la serviciu și rezolvi diverse probleme în mod original. Ai idei care vor fi apreciate de către cei cu care lucrezi. În planul relațional ai o nemulțumire, dar nu ești pregătit să discuți acest subiect.

 

Gemeni

 

Astăzi te preocupă rezolvarea unui context financiar. Este nevoie să rezolvi o serie de chestiuni birocratice, să obții niște acte și apar cheltuieli neprevăzute, care-ți pot destabiliza bugetul. În planul sentimental, apare cineva din trecut și porți un dialog interesant.

 

Rac

 

Atenție astăzi la relațiile profesionale și în special la relația cu superiorii, pentru că este posibil să ai o atitudine rigidă și să nu vrei să cooperezi cu o propunere sau deciziile șefilor! Pe de altă parte, discuția cu unul dintre prieteni ar putea să-ți deschidă noi perspective profesionale.

 

Leu

 

Astăzi te preocupă starea de sănătate și decizi să adopți un stil de viață sănătos. Ai lăsat stresul de la serviciu să-ți afecteze sănătatea și acum este momentul să începi transformarea. La serviciu primești informații sau vești, care te iau prin surpridere. S-ar putea să te remarci printr-o idee originală.

 

Fecioară

 

Viața sentimentală se poate relansa, să cooperezi cu o persoană, care te curtează de mai mult timp și acum decizi să ieși la o întâlnire romantică. Sectorul asociat călătoriilor și cursurilor de perfecționare este puternic aspectat de planete și cauți oferte de vacanță sau de cursuri.

 

Balanță

 

Casa, familia și grija față de cineva drag te preocupă astăzi. S-ar putea să primești și o sumă mai mare de bani de la familie, dintr-o speculație financiară sau un concurs la care ai participat. În ce privește relația de cuplu, apar discuții în contradictoriu din cauza familiei sau a unor membri a căror probleme te oferi să le rezolvi.

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri sincere cu partenerul de cuplu și este posibil să fii surprins că acesta cooperează și rezolvați niște tensiuni mai vechi, pentru că acum aveți amândoi deschidere. S-ar putea să programați și vacanța.

 

Săgetător

 

Astăzi încasezi bani, faci plăți, cumpărături și reușești să te organizezi în așa fel încât să administrezi mai bine bugetul. S-ar putea să ai niște discuții constructive cu partenerul, să faceți niște investiții și-n casă sau măcar un plan pe termen lung.

 

Capricorn

 

Astăzi este o zi favorabilă să o dedici partenerului de cuplu. Poate sărbătoriți un eveniment important pentru voi, pregătiți o surpriză cuiva drag, faceți o ieșire în oraș sau în afara orașului. La serviciu, ai idei originale, te remarci în ședințe și pui bazele unui proiect, începi un curs sau lucrezi la o strategie.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să ai nevoie de mai multă odihnă și de reechilibrare emoțională, să-ți aduci aminte de evenimente și situații din trecut din sfera sentimentală, care te rascolesc. Este nevoie să închei o etapă pentru a începe alta nouă, mai ales că Jupiter, marele benefic, tranzitează sfea iubirii și aduce oportunități.

 

Pești

 

Astăzi, poți înregistra un succes într-un proiect personal. La serviciu ai randament ridicat și găsești soluții rapide la unele probleme. De asemenea, dacă ai fost în vacanță, poveștești, pe seară, cu prietenii sau familia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni