• PRO TV
  • Nu mai există cale de împăcare între prințul Harry și fratele său William. De ce s-a ajuns la atâta furie între cei doi frați

Nu mai există cale de împăcare între prințul Harry și fratele său William. De ce s-a ajuns la atâta furie între cei doi frați

Nu mai există cale de împăcare între prințul Harry și fratele său William. De ce s-a ajuns la atâta furie între cei doi frați

Prințul Harry pare dipus să se împace cu familia sa după ce în 2020 a renunțat la toate îndatoririle sale regale. Cu toate acestea, se pare că nu mai există nicio cale de reconciliere între el și fratele său William.

Gallery

​Prințul Harry și-ar dori să se împace cu familia sa după ani de tensiuni, dar prieteni apropiați ai casei regale au afirmat că aceasta este o doar „fantezie”, deoarece fratele său, prințul William, vrea să-și protejeze soția și copiii după diagnosticul de cancer al lui Catherine.

De când ducele și ducesa de Sussex au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale și s-au mutat în SUA în 2020, cei doi au lansat o serie de atacuri la adresa monarhiei prin interviuri, emisiuni TV și cartea de memorii a lui Harry, Spare, care a fost publicată în ianuarie 2023.

Acum se pare că Harry speră să se împace cu familia sa. În urma veștii despre cancerul tatălui său la începutul acestui an, el a declarat că își iubește familia și că speră că boala ar putea avea un efect de reunificare.

La începutul acestei luni, Harry a călătorit la Londra pentru a sărbători cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus, dar nu s-a întâlnit cu familia sa, chiar dacă un purtător de cuvânt al Ducelui a declarat că speră să-l vadă pe Regele Charles „în curând”.

Prințul William nu vrea să mai audă de fratele său Harry

Pe fondul speculațiilor, un prieten al familiei regale a susținut că blocajul major în calea reconcilierii vine din partea Prințului de Wales.

Prietenul anonim a susținut că, în acest moment, întâlnirea cu Harry este „ultimul lucru” pe care William și soția sa, Kate, și-l doresc, deoarece „evită situațiile stresante” și se concentrează pe sănătatea ei. Prietenul, care a vorbit cu The Daily Beast, a susținut: „Întâlnirea cu Harry este ultimul lucru pe care William sau Catherine îl doresc sau de care au nevoie în acest moment.

„Este o fantezie. Nu este vorba despre scuze sau despre cine a spus ce, ci despre protejarea familiei sale. Kate se recuperează după cancer și ei evită situațiile stresante”.

Un alt prieten a declarat că întâlnirea dintre Harry și Charles de la începutul acestui an a fost un „pas semnificativ în direcția cea bună”, dar a adăugat că drumul spre reconciliere este încă lung și ideea că Harry și copiii săi ar putea merge la Balmoral cu restul familiei în vară este „o iluzie”.

Potrivit unui prieten al lui Charles și al Camillei, William este „furios pe fratele său”, dar se așteaptă ca pe viitor să își schimbe părerea, deoarece atunci când va deveni regele o neînțelegere continuă cu fratele său mai mic l-ar putea face să pară „meschin și ridicol”.

 Sursa foto: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni