• PRO TV
  • Cum și cu cine s-a fotografiat Cristina Pucean, la o zi după ce au apărut în presă imagini cu ea alături de un alt bărbat. Noile poze fac înconjurul internetului

Cum și cu cine s-a fotografiat Cristina Pucean, la o zi după ce au apărut în presă imagini cu ea alături de un alt bărbat. Noile poze fac înconjurul internetului

Cum și cu cine s-a fotografiat Cristina Pucean, la o zi după ce au apărut în presă imagini cu ea alături de un alt bărbat. Noile poze fac înconjurul internetului

Cristina Pucean a fost în atenția publicului mai mult decât de obicei din cauza unor imagini care s-au viralizat rapid în mediul online! În fotografii, dansatoarea apărea în ipostaze tandre alături de un alt bărbat decât Bogdan de la Ploiești.

Gallery

​Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbizul românesc, cei doi întâlnindu-se pentru prima dată în urmă cu aproximativ doi ani, atunci când au făcut echipă pentru un spectacol. De atunci, aceștia au fost de nedespărțit atât din punct de vedere profesional, cât și sentimental.

Recent, în spațiul public au apărut mai multe imagini în care Cristina Pucean apărea în compania altui bărbat. Fanii au tras imediat un semnal de alarmă și au acuzat-o pe dansatoare de infidelitate. La scurt timp distanță, Bogdan de la Ploiești a lămurit situația și a explicat că între ei nu se va pune niciodată problema de astfel de gesturi.

„Salutare, oameni buni! Atunci când suntem atacați, suntem nevoițiși noi, la rândul nostru, să vă oferim o explicație vouă, oamenilor noștri, pentru că noi suntem persoane publice. Nu că ne-ar păsa de stânga sau de dreapta, dar câteodată e foarte bine să știți adevărul. De ce? Pentru că unii oameni nu au liniște de fericirea și de iubirea noastră, probabil atât îi duce capul. Așadar, noi vă anunțăm că ne pregătim pentru o super petrecere și suntem cei mai liniștiți, ne iubim foarte mult. Nu există vorba de înșelat între noi! Aici este vorba de prezent, nu de trecut! Vă iubim din suflet, Doamne ajută!”, au spus cei doi îndrăgostiți pe InstaStory și TikTok.

Ce a făcut Cristina Pucean la o zi după ce au apărut imaginile controversate

Cristina Pucean se pare că nu a dat foarte multă importanță imaginilor care s-au viralizat în spațiul public, ci dimpotrivă. La doar o zi de la apariția acestora, dansatoarea a fost surprinsă într-un club, acolo unde a dat shot-uri și s-a distrat de minune alături de prietenii ei.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM A PETRECUT CRISTINA PUCEAN

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni