• PRO TV
  • Replica cu care Jennifer Lopez a surprins pe toată lumea. Ce a spus despre divorțul de Ben Affleck: „Pare atât de rănită”

Replica cu care Jennifer Lopez a surprins pe toată lumea. Ce a spus despre divorțul de Ben Affleck: „Pare atât de rănită”

Replica cu care Jennifer Lopez a surprins pe toată lumea. Ce a spus despre divorțul de Ben Affleck: „Pare atât de rănită”

Căsnicia lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck ar fi pe butuci, potrivit ultimelor zvonuri. Cei doi nu au comentat nimic oficial pe baza acestui subiect, deși speculațiile sunt tot mai intense.

Gallery

​Invitată recent în cadrul unei emisiuni TV, artista a dat o replică surprinzătoare unui reporter în momentul în care acesta a întrebat-o despre căsnicia ei.

Jennifer a replicat scurt și usturător: „Poți mai mult decât atât”, a răspuns ea cu un zâmbet scurt, conform unui videoclip postat pe Instagram pe contul lui El Gordo y la Flaca.

Cântăreața și actrița își promova noul film Netflix, Atlas, în Mexic, când a fost întrebată despre căsnicia ei cu Ben.

Urmăritorii emisiunii de televiziune au comentat postarea de pe Instagram observând „durerea” de pe fața ei și s-au grăbit să-i ia apărarea.

„Pare atât de rănită când i se pune această întrebare. Ar trebui să o lase în pace”.  „S-a dus să își promoveze filmul, ca să nu mai vorbim de viața ei privată”.

„În loc să fie întrebată despre Ben Affleck, puneți întrebări despre munca ei și despre următoarele proiecte. Asta e ceea ce oamenii vor să știe, nu despre viața lor privată. E problema ei, nu a noastră.” „Jlo are o privire tristă.”

Actrița a făcut un scurt comentariu despre Ben într-o apariție recentă la emisiunea Jimmy Kimmel Live!", însă a evitat să mai discute despre zvonurile care au circulat.

Jennifer a împărtășit momentul în care a întâlnit-o pentru prima dată pe Barbra Streisand, care a făcut un comentariu despre inelul ei de logodnă. Inelul de logodnă la care se referea era cel pe care i l-a luat Ben în timpul primei lor logodne.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni