• PRO TV
  • Părinții tinerilor uciși de Vlad Pascu, primele reacții după ce judecătoarea Ancuța Popoviciu a fost înlocuită: „Am jucat ultima carte”

Părinții tinerilor uciși de Vlad Pascu, primele reacții după ce judecătoarea Ancuța Popoviciu a fost înlocuită: „Am jucat ultima carte”

Părinții tinerilor uciși de Vlad Pascu, primele reacții după ce judecătoarea Ancuța Popoviciu a fost înlocuită: „Am jucat ultima carte”

Controversata judecătoare Ancuța Popoviciu a fost înlocuită din dosarul lui Vlad Pascu și transferată la Judecătoria Constanța, acolo unde își va începe activitatea pe data de 1 iunie.

Gallery

​Ancuța Popoviciu a stârnit revoltă în toată țara după gafele făcute în sala de judecată de-a lungul proceselor accidentului de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu. În cele din urmă, aceasta a fost înlocuită și trasferată la Judecătoria Constanța, vestea care a ajuns și la urechile rudelor tinerilor uciși de șoferul drogat anul trecut.

La fiecare termen de judecată, părinții Robertei Dragomir și ai lui Sebastian Olariu au privit cu groază modul în care se desfășoară procesul, fiind siguri că Vlad Pascu nu va primi o pedeapsă dură, așa cum merită.

Acum, Valentin Olariu, tatăl tânărului ucis, speră ca noul judecător să reia întreg procesul de la 0.

”Am jucat ultima carte. Am zis că dacă ea nu va fi mutată, să mai avem încă o şansă şi şansa a fost de partea noastră, am văzut că au recuzat-o. Sper mâine să se amâne şi acest judecător să o ia de la zero că tot ce s-a întâmplat până acum nu a fost nimic bine”, a declarat Valentin Olariu pentru un post TV.

Foto: Facebook, Inquam photos, Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni