• PRO TV
  • Luna Plină din zodia Săgetător, din 23 mai 2024, un eveniment astral important! Ce zodii vor beneficia cel mai mult

Luna Plină din zodia Săgetător, din 23 mai 2024, un eveniment astral important! Ce zodii vor beneficia cel mai mult

Luna Plină din zodia Săgetător, din 23 mai 2024, un eveniment astral important! Ce zodii vor beneficia cel mai mult

Luna Plină din zodia Săgetător, din 23 mai, activează axa Gemeni-Săgetător, o axă a comunicării și cunoașterii. Nativii Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești vor resimți mai intens efectele Lunii Pline din zodia Săgetător.

Luna Plină din zodia Săgetător invită la depășirea granițelor și descoperirea posibilităților prin care putem renunța la credințele și convingerile, care nu ne mai ajută în evoluție.

La Luna Plină se culeg roade, se încheie etape, se finalizează proiecte, se iau decizii importante sau ajungem la concluzii.

Arhetipul Săgetătorului este despre adevăruri personale, sistem de valori, educație, cunoaștere, lărgire a orizonturilor, creștere și dezvoltare personală.

Arhetipul Gemenilor este despre comunicare, informare, transmitere, învățare și deplasări.

Luna Plină din zodia Săgetător activează axa cunoașterii și informării și ajută la schimbarea modului de gândire.

Din configurația astrală face parte Pluton, planeta transformărilor profunde, în mișcare retrogradă prin zodia Vărsător și susține registrul astral.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Ce aduce Luna Plină din Săgetător pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Nativi Berbec sunt interesați să rezolve un context birocratic, să intre în posesia unor informații, să înceapă sau să continue niște cursuri, să se perfecționeze, să se dezvolte și să crească din punct de vedere personal. Pluton din casa proiectelor de viitor le susține demersurile și pot face o schimbare majoră, care să îi ajute să meargă pe o cale nouă de evoluție.

Taur / Ascendent în Taur

Nativii Taur se preocupă de situația financiară și a posesiunilor. Posibil să le vină sume de bani importante în conturi. Dacă vor știi să se pună în valoare sau să negocieze în favoarea lor, vor avea parte de o îmbunătățire a situației financiare. Și sectorul intim se animă. Se poate încheia o etapă, să se așeze lucrurile pe alte baze în relație.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Relațiile nativilor Gemeni intră într-o perioadă bună, însă depinde de harta astrală a fiecăruia. Unii pot încheia etape, fac pace cu trecutul, lasă în urmă o relație nefuncțională, alții însă culeg roadele unor demersuri de cucerire a unei persoane sau se lasă cuceriți.

Rac/ Ascendent în Rac

Sectorul muncii, activităților profesionale, rutinei zilnice și sănătății intră în vizorul nativilor Rac odată cu formarea Lunii Pline din zodia Săgetător. S-ar putea să se culeagă niște roade privind obținerea unui job nou, să se încheie o etapă, să se alăture unei echipe noi.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu este activată axa iubirii la Luna Plină din zodia Săgetător. Nativii Leu pot încheia o etapă, pot culege roadele unui proiect creativ sau care are legătură cu copiii și au loc schimbări importante în planul relațional, privind petrecerea timpului liber împreună cu partenerul de cuplu.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară Luna Plină din zodia Săgetător le dinamizează sectorul vieții de familie și căminului. Pentru că se activează și zodia Gemeni, respectiv casa carierei, pot avea loc dialoguri și evenimente, care să vizeze sfera profesională, iar familie să îi susțină, să aibă suport din partea acestora.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță Luna Plină din zodia Săgetător le dinamizează sectorul comunicării, gândirii și interacționării cu ceilalți. De asemenea, se activează axa studiilor și rezolvării chestiunilor birocratice. Nativii care au de susținut examene, să obțină diplome, burse, au toate șansele să înregistreze un succes.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Plină din zodia Săgetător le activează axa banilor și pot rezolva un context financiar, să găsească soluții, să fie pe aceeași lungime de undă cu partenerul, să ia o decize de comun acord într-un context financiar. Se pot obține acte importante, notariale sau juridice, să intre în posesia unei moșteniri sau a unor bunuri dintr-o vânzare.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Nativii Săgetător sunt vedete la Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în casa personalității. Săgetătorii pot înregistra un succes, să-și dea mai multă valoare, să încheie o etapă. Se activează axa relațională și este importantă comunicarea și interacționarea cu partenerul.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Nativilor Capricorn, Luna Plină din zodia Săgetător le răscolește universul interior și starea de sănătate. Capricornii vor simți nevoia să stea retrași, să se reechilibreze, să-și organizeze sarcinile, astfel încât să aibă timp și pentru ei, să nu le afecteze sănătatea. De asemenea, pot avea loc vindecări, revelații și conștientizări.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Nativilor Vărsător, Luna Plină din zodia Săgetător le activează axa sentimentală, a aventurilor romantice, prietenilor și distracției. Au loc evenimente în planul amoros, se poate încheia o etapă

sau intră într-o relație cu cineva apropiat, din anturaj. De asemenea, este activat și sectorul activităților de pe urma exercitării profesiei, unde este posibil să primească susținere de la o persoană cu autoritate.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Luna Plină din zodia Săgetător le aduce un succes, o realizare în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Se încheie etape, mai ales dacă nu se mai regăsesc în echipa în care lucrează. De asemenea, se activează și axa familie-carieră și pot să apară evenimente și-n familie, care să determine luarea unor decizii în sfera profesională.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni