• PRO TV
  • Întorsătură de situație în cazul Crimei din Crângași! Mama ucigașului de 16 ani, dezvăluiri șocante despre victimă: „I-a băgat mâna în piept”

Întorsătură de situație în cazul Crimei din Crângași! Mama ucigașului de 16 ani, dezvăluiri șocante despre victimă: „I-a băgat mâna în piept”

Întorsătură de situație în cazul Crimei din Crângași! Mama ucigașului de 16 ani, dezvăluiri șocante despre victimă: „I-a băgat mâna în piept”

Doi tineri de 16 și 20 de ani au ucis în bătaie un bărbat în vârstă de 46 de ani, în Crângași, chiar sub ochii trecătorilor. Mama minorului susține acum, la o săptămână după tragedie, că victima nu s-a prăbușit pe stradă din cauza loviturilor aplicate de cei doi tineri, ci pentru că s-a împiedicat.

Mai mult decât atât, femeia declară că cei doi băieți nu au vrut decât să se apere de bărbat, care a avut intenția de a-i lovi și a-i ataca cu o șurubelniță. Aceasta susține că fiul ei este complet nevinovat și cere dovezile de pe camerele de supraveghere din zonă.

„În timp ce îl alerga pe trecerea de pietoni, domnul s-a împiedicat, a căzut cu fața în jos și atunci copiii au dat în el.

Băiatul meu nu îl cunoștea pe domnul acela, a fost prima dată când l-a văzut. S-a dus direct la el cu pumnul, să dea în el. Băiatul s-a apărat, i-a băgat mâna în piept, l-a împins.

Copilul a fugit, el a fugit cu șurubelnița după copil tot parcul Crângași. Deci eu vreau să se ia camerele de luat vederi, să se vadă”, a declarat femeia.

Reamintim că în urmă cu o săptămână, un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost ucis cu bestialitate de către doi tineri din cauza unui conflict între fiica victimei și iubitele agresorilor. Aceștia se află, în aceste momente, în arest preventiv pentru 30 de zile, iar dacă vor fi găsiți vinovați riscă până la 20 de ani după gratii.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni