• PRO TV
  • Irinel Columbeanu a scăpat de probleme. Fostul om de afaceri a câștigat un proces important, după luni întregi în care a avut doar probleme

Irinel Columbeanu a scăpat de probleme. Fostul om de afaceri a câștigat un proces important, după luni întregi în care a avut doar probleme

Irinel Columbeanu a scăpat de probleme. Fostul om de afaceri a câștigat un proces important, după luni întregi în care a avut doar probleme

A ieșit soarele și pe strada lui Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri avea probleme serioase cu banii, mai ales după ce a ajuns la azil, din cauza faptului că banca i-a pus poprire pe pensie.

Gallery

Irinel Columbeanu și-a luat adio de la traiul de lux de care se bucura, în urmă cu doar câțiva ani și, în prezent, este nevoit să se descurce cu pensia modică pe care o primește. I s-a pus poprire pe pensie, dar a reușit să câștige o luptă importantă.

Irinel Columbeanu nu mai are poprire pe pensie

În urmă cu doar câteva luni, se afla că Irinel Columbeanu are o pensie de aproximativ 2.000 de lei, insuficientă pentru suma pe care trebuie să o plătescă lunar pentru azil și pentru medicamente. 

Citește și:

​Acum, însă, lucrurile au luat o întorsătură favorabilă pentru el. Sectorul 1 a pierdut procesul prin care ceruse poprire pe pensia lui Irinel Columbeanu, însă fostul soț al Monicăi Gabor a rămas cu alte procese deschise.

Irinel Columbeanu a scăpat de o parte din acuzațiile care i se aduc

Procesul în care era implicat și care a dus la poprirea pe pensie i-a creat mari probleme fostului afacerist. Dosarul era legat de falimentul unei companii comerciale, Irinel Columbeanu fiind acuzat pentru declinul financiar.

Instanța, însă, a decis să el nu este responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat și, prin urmare, nu va mai avea poprire pe pensie.

Citește și:

„Respinge acţiunea formulată de reclamantul DIRECŢIA GENERALĂ DE IMPOZITE ŞI TAXE LOCALE SECTOR 1 BUCUREŞTI în contradictoriu cu pârâtul COLUMBEANU ADRIAN IRINEL, ca nefondată. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a civilă”, este prezentat în decizia instanței.  

Recent, patronul azilului în care stă fostul milionar a mărturisit că Irinel Columbeanu încă nu a ajuns la zi cu toate cheltuielile, dar nu îl va da afară, deoarece încearcă să facă rost de suma de care mai are nevoie, care nu este foarte mare.

Sursa foto: Insatgram, Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni