• PRO TV
  • Anamaria Prodan și Ronald Gavril vor ajunge în fața altarului. Care este cea mai mare dorință a impresarei, în ziua cea mare: „Am zis de fiecare dată”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril vor ajunge în fața altarului. Care este cea mai mare dorință a impresarei, în ziua cea mare: „Am zis de fiecare dată”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril vor ajunge în fața altarului. Care este cea mai mare dorință a impresarei, în ziua cea mare: „Am zis de fiecare dată”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril vor să își ducă relația la un nou nivel, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Recent, cei doi au vorbit despre planurile de viitor pe care le au împreună și care se vor materializa, la un moment dat.

Gallery

​Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan și Ronald Gavril se iubesc de ceva vreme și formează un cuplu apreciat de fanii acesteia. Impresara este îndrăgostită până peste cap de sportiv și susține că, în cele din urmă, are lângă ea un bărbat așa cum și-a dorit mereu.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril  se vor căsători

Recent, Anamaria Prodan a vorbit despre relația pe care o are cu Ronald Gavril, fiind mai fericită ca niciodată. Femeia de afaceri este convinsă că, la un moment, va îmbrăca rochia de mireasă și, de data aceasta, totul se va desfășura exact așa cum își dorește.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a ținut să precizeze faptul că toate căsniciile prin care a trecut au fost făcute de dragul altor persoane, ea fiind cea care a și cerut în căsătorie. De data aceasta, însă, vrea ca ea să fie cerută, deoarece își dorește un viitor alături de Ronald Gavril.

Citește și:

„O să mă mărit într-o zi, dar nu am zis că mă mărit mâine. Am zis de fiecare dată: îmi doresc o nuntă făcută pentru mine, pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru prietenii mei.

Până acum, am făcut nunți pentru alții, să îi mulțumesc pe toți. Nu mai vreau. Vreau să am o nuntă cu el și să fie o nuntă pentru noi.(...) Eu mereu vorbesc de căsătorie, dar la ce nivel vorbesc de ce mi-aș dori. Niciodată nu i-am spus să mă ceară de nevastă. Eu mi-am cerut toți bărbații în căsătorie și atunci asta nu o să o mai fac”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul unei emisiuni online.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt împreună de mai mult timp

Deși apar împreună pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan și iubitul ei nu dau foarte mult detalii despre viața personală. Cei doi se afișează împreună, dar nu se expun mai mult decât este cazul.

Tocmai din acest motiv, au decis să își asume relația public în urmă cu doar câteva luni, deși erau împreună de mai mult timp.

Citește și:

„Ne-am cunoscut de mult timp, dar am lăsat să se afle de sărbători. Atunci am considerat amândoi, atunci a fost și Ron ok, să putem să vorbim de relația asta. Ron, tu ești totul meu”, a mai spus aceasta, conform unui site monden.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni