• PRO TV
  • Courtney Cox, interviu emoționant la mai bine de jumătate de an de la moartea lui Matthew Perry: „Mă vizitează des, dacă credem în asta”

Courtney Cox, interviu emoționant la mai bine de jumătate de an de la moartea lui Matthew Perry: „Mă vizitează des, dacă credem în asta”

Courtney Cox, interviu emoționant la mai bine de jumătate de an de la moartea lui Matthew Perry: „Mă vizitează des, dacă credem în asta”

Au fost colegi de platou și au legat o prietenie specială de-a lungul anilor. Moartea lui Matthew Perry a șocat-o pe actrița Courtney Cox, care a găsit recent putere să vorbească despre cel care i-a dat viață lui Chandler Bing în serialul fenomen „Friends”.

Gallery

Într-un interviu pentru CBS Sunday Morning, Cox a reflectat asupra faptului că în 2024 se împlinesc 30 de ani de la premiera Friends. Ea i-a spus gazdei Vigliotti că, în cei 10 ani în care a jucat în sitcomul de la NBC, colegii au fost „familia” ei, deoarece au trecut prin tot împreună.

CITEȘTE ȘI:

Cox a vorbit și despre Matthew Perry, pe care l-a descris ca „una dintre cele mai amuzante ființe umane din lume. Era atât de amuzant. Avea cu adevărat o inimă imensă”.

Actrița a spus apoi că este „atât de recunoscătoare” că a reușit să lucreze atât de îndeaproape cu el timp de atâția ani și că a păstrat o legătură cu spiritul colegului ei de platou.

„Mă vizitează des, dacă credem în asta”, a împărtășit ea. „Vorbesc cu mama mea, cu tatăl meu, cu Matthew. Simt că sunt mulți oameni care sunt... cred că ne ghidează”. Cox a adăugat că simte că spiritul lui Perry este „prin preajmă, cu siguranță”, scrie Hollywood Reporter.

Matthew Perry a murit în 28 octombrie 2023, la vârsta de 54 de ani, din cauza efectelor acute ale anestezicului ketamină. La câteva săptămâni după moartea sa, Cox a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI:

​„Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare moment pe care l-am avut cu tine Matty și îmi lipsești în fiecare zi”, a scris actrița în vârstă de 59 de ani pe Instagram.

Foto: Getty Images/ capturi CBS

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni