• PRO TV
  • Gabi Bădălău a depus plângere penală împotriva Claudiei Pătrășcanu. Milionarul îi aduce acuzații grave și de această dată: „Mi-a spart...”

Gabi Bădălău a depus plângere penală împotriva Claudiei Pătrășcanu. Milionarul îi aduce acuzații grave și de această dată: „Mi-a spart...”

Gabi Bădălău a depus plângere penală împotriva Claudiei Pătrășcanu. Milionarul îi aduce acuzații grave și de această dată: „Mi-a spart...”

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se încheia. De data aceasta, cel care a luat inițiativa este chiar afaceristul, care susține că fosta lui soție nu l-a lăsat să își vadă copiii și i-ar fi spart mai multe adrese de e-mail.

Gallery

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat, dar tot nu pot îngropa securea războiului. Iubitul Biancăi Drăgușanu și-a asigurat fosta soție că va continua să lupte pentru băieții săi, despre care spune că vor avea o viață mai bună alături de el.

Claudia Pătrășcanu are noi probleme cu Gabi Bădălău

Gabi Bădălău susține că fosta lui soție i-a spart atât adresa personală de e-mail, cât și adresa de e-mail a uneia dintre societățile pe care le deține, iar datele financiare pe care le-a furat sunt folosite ca instrument de șantaj.

Iubitul Biancăi Drăgușanu nu s-a pierdut cu firea și a mers direct la poliție, cu toate probele pe care susține că le are, unde a depus o nouă plângere penală.  

Citește și:

„Ea a avut foarte mult timp liber. Mi-a spart adresa mea de mail personală, cât și a societății, a furat de acolo, că ăsta este termenul, niște date contabile și niște fișe, bilanțuri ale societății, pe care mi le trimite pe WhatsApp și mă șantajează cu ele.

Bineînțeles, eu nu am nimic de ascuns, totul este transparent în societățile mele. S-a ales cu o altă plângere penală. Toate probele sunt depuse la poliție, tot”, a spus Gabi Bădălău, în cadrul unei emisiuni televizate.

Afaceristul o acuză pe Claudia Pătrășcanu că se poartă urât cu copiii

Acuzațiile lui Gabi Bădălău nu se opresc aici. Acesta susține că cei doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu sunt expuși unor comportamente care nu le fac bine, motiv pentru care, în weekend-urile pe care le petrec la el, povestesc ce li se întâmplă.

Citește și:

​Prin urmare, Gabi Bădălău este dispus să facă tot ceea ce îi stă în putință, pentru ca cei doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu să crească alături de el și de familia lui.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni