• PRO TV
  • (P) Inele de logodna: 5 modele care au trecut testul timpului

(P) Inele de logodna: 5 modele care au trecut testul timpului

(P) Inele de logodna: 5 modele care au trecut testul timpului

Planifici marea cerere? Alegerea inelului de logodna poate fi coplesitoare, insa este o etapa cruciala in povestea voastra de dragoste, o decizie care va marca un nou capitol al vietii in doi. Dintre multitudinea de optiuni disponibile, unele modele au reusit sa treaca testul timpului, devenind embleme ale iubirii eterne. Descopera 5 dintre cele mai apreciate modele de inele de logodna, fiecare cu o semnificatie unica, care ar putea fi alegerea perfecta pentru o cerere in casatorie ca in povesti.

Fie ca optezi pentru un inel de logodna din aur sau pentru unul din platina, este important ca acesta sa aiba o montura cu piatra pretioasa. Sfatul nostru este sa alegi un diamant incolor, din motive evidente: reprezinta simbolul suprem al devotamentului si iubirii, isi pastreaza stralucirea si frumusetea pentru totdeauna si este cea mai apreciata si rezistenta piatra pretioasa. Iata care sunt cele cinci modele de inele de logodna care primesc cel mai sincer „Da!”:

  1.  Inel de logodna Solitaire:Un clasic atemporal, inelul cu diamant solitaire este o alegere emblematica a rafinamentului. Simbol al puritatii si al iubirii eterne, diamantul are o stralucire unica ce atrage toate privirile. Optiunile variaza de la taieturi rotunde, clasice, la taiteturi princess, oval, marquise sau in forma de inima. Dintre toate modelele de inele de logodna, acesta este cel mai popular si dorit de catre viitoarele mirese.
  2.  Inel de logodna three-stone:O alegere romantica si plina de semnificatie, inelul three-stone reprezinta trecutul, prezentul si viitorul povestii voastre de dragoste. Trei diamante, fie de marimi egale, fie cu un diamant central mai mare, simbolizeaza fidelitatea, devotamentul si speranta pentru un viitor luminos impreuna.
  3.  Inel de logodna Anturaj:Cu un design opulent si spectaculos, inelul Anturaj pune in evidenta frumusetea diamantului central printr-o aura de pietre mai mici ce il inconjoara. Aranjamentul strategic al diamantelor creeaza o iluzie optica, facand piatra principala sa para mai mare decat este in realitate, adaugand, in acelasi timp, o nota de stralucire si personalitate inelului.
  4.  Inel de logodna Vintage:Inspirate din epoci apuse, inelele vintage aduc o nota de rafinament si unicitate. Modelul Art Deco cu linii geometrice, inelul Art Nouveau cu motive florale sau cel Art Deco cu filigran si pietre colorate poate fi o alegere perfecta pentru o persoana romantica, boema.
  5. Inel de logodna Halo Pave:Daca logodnica ta este o iubitoare a luxului, atunci inelul Halo Pave reprezinta alegerea perfecta. Acesta este caracterizat de un diamant central inconjurat de o aura formata din diamante mici (pavé) ce creeaza o explozie de sclipiri, transformand inelul Halo Pave intr-o piesa opulenta si romantica, o adevarata capodopera a bijuteriilor moderne.

Fiecare dintre aceste modele are farmecul sau unic, purtand in sine o poveste si o semnificatie speciala. Insa, ideal este sa alegi inelul care reflecta cel mai bine dragostea voastra, dar si stilul partenerei. Nu uita, ea va il va purta toata viata pe deget, de aceea este necesar sa o reprezinte.

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni