• PRO TV
  • Surorile Gabor, vacanță în Italia. Cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi și a Ramonei

Surorile Gabor, vacanță în Italia. Cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi și a Ramonei

Surorile Gabor, vacanță în Italia. Cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi și a Ramonei

Monica și Ramona Gabor sunt cunoscute publicului, cât despre sora lor mai mare sunt cunoscute foarte puține detalii, Alina preferând să stea departe de lumina reflectoarelor. La acest sfârșit de săptămână, două dintre surori s-au reunit, nu în România, ci în Italia.

Gallery

​Ultima oară când surorile Gabor s-au reunit în formulă completă a fost în vara anului 2021, atunci când Monica a vizitat România, după mulți ani în care nu a mai pășit pe plaiurile mioritice. Vizita ei s-a încheiat în Dubai, acolo unde a zburat alături de sora sa, Alina, pentru a se întâlni și cu Ramona.

Citește și:

Surorile Gabor au vizitat Italia

Ramona Gabor este cea care a împărtășit cu fanii imaginea în care apare alături de sora ei mai mare, Alina, la Scala din Milano, unde au mers la un spectacol. Astfel că această reuniune dintre surori a fost marcată așa cum se cuvine. VEZI CUM ARATĂ ALINA GABOR ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Alina este sora mai mare a Ramonei și Monicăi Gabor. Dacă mezinele au ales calea străinătății, ei bine, sora lor a decis să rămână în țară, în Bacău, orașul natal.

Alina a fost întotdeauna o fire discretă, a preferat să stea departe de luminile reflectoarelor, în timp ce surorile ei au făcut furori în presa națională și internațională.

Citește și:

Sursă foto: Instagram/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni