• PRO TV
  • Ce a putut să facă criminalul din Sibiu imediat după ce a omorât-o pe Florentina. Detalii cutremurătoare

Ce a putut să facă criminalul din Sibiu imediat după ce a omorât-o pe Florentina. Detalii cutremurătoare

Ce a putut să facă criminalul din Sibiu imediat după ce a omorât-o pe Florentina. Detalii cutremurătoare

Criminalul din Sibiu a fost prins de polițiști și predat la procurori, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de omor. Acesta și-a ucis iubita, o tânără de doar 21 de ani, apoi i-a abandonat trupul neînsuflețit în apartamentul în care locuia.

O tragedie fără margini a avut loc la Sibiu, acolo unde o tânără de 21 de ani a fost ucisă cu sânge rece de iubitul ei. Băiatul în vârstă de 24 de ani, într-un moment de gelozie și sub influența substanțelor psihoactive, a luat un cuțit și a înjunghiat-o pe fată de mai multe ori, lăsând-o într-o baltă de sânge. Crima sinistră s-a desfășurat în apartamentul în care acesta locuia alături de un prieten și unde Florentina a venit de multe ori de-a lungul relației.

Imediat după ce a realizat ce a putut să facă, tânărul de 24 de ani i-a lăsat trupul neînsuflețit al tinerei într-o baltă de sânge și a părăsit imobilul. Acesta a fost prins de jandarmi câteva zeci de minute mai târziu în Păltiniș. 

„Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei.”, au spus anchetatorii într-un comunicat de presă. 

​Criminalul de la Sibiu și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor

Tânărul de 24 de ani și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor și a dezvăluit inclusiv faptul că se afla sub influența substanțelor interzise atunci când a hotărât să pună mâna pe cuțit și să o ucidă pe partenera lui de viață.

„Bărbatul suspectat de uciderea tinerei de 21 de ani a fost reținut de procuror. Potrivit declarațiilor acestora se afla sub influența substanțelor psihoactive și pe fondul geloziei a izbucnit un conflict spontan. În cursul zilei de astăzi, inculpatul va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă” , a anunțat procurorul Mihaela Ruginosu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, citată de Ora de Sibiu.

Sursă foto: Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni