• PRO TV
  • Cum a aflat Adi Rus că Vlăduța Lupău este însărcinată a doua oară. Artista a fost luată prin surprindere când a văzut testul pozitiv: „O mare bucurie”

Cum a aflat Adi Rus că Vlăduța Lupău este însărcinată a doua oară. Artista a fost luată prin surprindere când a văzut testul pozitiv: „O mare bucurie”

Cum a aflat Adi Rus că Vlăduța Lupău este însărcinată a doua oară. Artista a fost luată prin surprindere când a văzut testul pozitiv: „O mare bucurie”

Vlăduța Lupău traversează, fără doar și poate, cea mai frumoasă perioadă din viața ei, alături de Adi Rus. Artista și soțul ei se pregătesc de nașterea celui de-al doilea copil, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari, pe măsură ce întâlnirea este din ce în ce mai aproape.

 

Gallery

Nu mai este mult și Vlăduța Lupău va aduce pe lume cel de-al doilea copil al ei și al lui Adi Rus. Cântăreața de muzică populară abia așteaptă momentul în care va naște, mai ales că tocmai a intrat în luna a opta de sarcină.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au aflat împreună de sarcină

Și-au dorit foarte mult să mai aibă un copil, însă posibilitatea ca artista să fie gravidă i-a luat pe nepregătite. Prin urmare, artista nu i-a dat vestea lui Adi Rus prin intermediul vreunei surprize, ci, pur și simplu, au așteptat, împreună, rezultatul testului de sarcină.

Citește și:

​Chiar și așa, bucuria a fost extrem de mare, deoarece, înainte de a rămâne însărcinată cu Iair, Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini.

„Nu am apucat să pregătesc nimic special nici de data asta, pentru că fix el a fost cel care a mers să cumpere testul de sarcină. Surpriza a fost pentru amândoi când am văzut că rezultatul era pozitiv și o mare bucurie, desigur”, a spus Vlăduța Lupău, conform Viva.

Vlăduța Lupău are un soț familist

Vlăduța Lupău nu se poate lăuda doar cu o carieră răsunătoare, ci se poate lăuda și cu o familie de vis. Artista are parte de un ajutor de nădejde din partea soțului ei, acesta fiind cel care stă cu Iair, atunci când ea este plecată.

Citește și:

​Nu de puține ori, artista l-a lăudat pentru implicarea de care dă dovadă și a mărturisit că este bărbatul pe care știe că se poate baza în orice clipă.

„El este extrem de familist de când îl cunosc. După ce a venit Iair, a devenit obsedat de familist, deci nu cred că se poate mai mult. E foarte atent și responsabil cu noi cu toți”, a mai spus Vlăduța Lupău.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni