• PRO TV
  • O tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubitul ei la Sibiu! De ce a recurs băiatul de 24 de ani la un asemenea gest. Mărturia cutremurătoare

O tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubitul ei la Sibiu! De ce a recurs băiatul de 24 de ani la un asemenea gest. Mărturia cutremurătoare

O tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubitul ei la Sibiu! De ce a recurs băiatul de 24 de ani la un asemenea gest. Mărturia cutremurătoare

O tragedie fără margini a avut loc la Sibiu, acolo unde o tânără de 21 de ani a fost ucisă cu sânge rece de iubitul ei. Bărbatul a fost prins de polițiști și a oferit primele declarații despre motivul pentru care a recurs la un asemenea gest.

Florentina Paula Alexandra este tânăra de 21 de ani care a fost ucisă de iubitul ei zilele trecute! Fata locuia la Brașov, însă de ceva timp se afla la Sibiu datorită locului ei de muncă, oraș în care l-a cunoscut și pe cel care avea să-i ia viața. Crima s-a desfășurat în apartamentul în care băiatul de 24 de ani locuia cu chirie, iar trupul neînsuflețit al victimei a fost descoperit de colegul tânărului. 

Într-un moment de furie, băiatul de 24 de ani a luat un cuțit și s-a năpustit asupra Florentinei, care nu a mai avut nicio șansă de a evada din brațele acestuia. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii de investigații criminale, criminaliști, dar și un medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu.

„Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei.”, au spus anchetatorii într-un comunicat de presă. 

Mărturia cutremurătoare a criminalului! De ce a decis să o ucidă pe tânăra de 21 de ani

La scurt timp după crimă, autorul tragediei a fost prins de oamenii legii și reținut de procurori. În fața anchetatorilor, acesta și-a recunoscut fapta și a povestit cu lux de amănunte cum s-a desfășurat întreaga scenă desprinsă din filmele de groază.

Potrivit declarațiilor acestuia, băiatul se afla sub influența drogurilor în momentul în care a decis să o ucidă pe iubita lui. Mai mult decât atât, motivul pentru care ar fi recurs la acest gest a fost gelozia exagerată, care a declanșat un conflict spontan.

„Bărbatul suspectat de uciderea tinerei de 21 de ani a fost reținut de procuror. Potrivit declarațiilor acestora se afla sub influența substanțelor psihoactive și pe fondul geloziei a izbucnit un conflict spontan. În cursul zilei de astăzi, inculpatul va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă” , a anunțat procurorul Mihaela Ruginosu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, citată de Ora de Sibiu.

Sursă foto: Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni