• PRO TV
  • Cum arăta Vlăduța Lupău în adolescență! Imaginile cu ea de dinainte de faimă au atras imediat atenția fanilor

Cum arăta Vlăduța Lupău în adolescență! Imaginile cu ea de dinainte de faimă au atras imediat atenția fanilor

Cum arăta Vlăduța Lupău în adolescență! Imaginile cu ea de dinainte de faimă au atras imediat atenția fanilor

Vlăduța Lupău a postat pe rețelele de socializare un videoclip din perioada în care era doar o adolescentă. Iată cum arăta frumoasa artistă, înainte să aibă succes!

Gallery

​Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară de la noi din țară, aceasta fiind apreciată atât datorită talentului său vocal, cât și grație personalității sale efervescente de care dă dovadă ori de câte ori are ocazia. Vedeta este adesea în centrul atenției, mai ales după ce a anunțat că va aduce pe lume al doilea copil.

Artista a ajuns să câștige foarte bine din muzica pe care o produce și din evenimentele la care este chemată pentru a întreține atmosfera, însă nu uită cât de greu i-a fost la începuturile carierei. Vlăduța Lupău a străbătut țara în lung și în lat până să-și contureze un nume în industria muzicală românească și a participat la multe concursuri care să-i ofere notorietate. 

​Recent, vedeta a publicat pe rețelele de socializare un videoclip pe care l-a primit de la un fan. În imagini, Vlăduța Lupău avea în jur de 17 ani, deci era în perioada adolescenței. 

@vladutal Pe vremea cand nu te faceai vedeta pe doar de pe tiktok ? #vladutalupau ♬ sunet original - Vlăduța Lupău

„Ce scumpă ai fost. Deci Ayana e copia ta xerox, nu pot să cred cât de bine seamănă cu tine. Wow, o nepoată să semene așa bine cu o mătușă”, a spus un fan în secțiunea de comentarii.

Sursă foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni