• PRO TV
  • Andreea Tonciu își tratează soțul ca pe un rege: „I se pune masa, i se strânge masa!” Detalii uluitoare din culisele mariajului lor

Andreea Tonciu își tratează soțul ca pe un rege: „I se pune masa, i se strânge masa!” Detalii uluitoare din culisele mariajului lor

Andreea Tonciu își tratează soțul ca pe un rege: „I se pune masa, i se strânge masa!” Detalii uluitoare din culisele mariajului lor

Andreea Tonciu a dezvăluit recent că își ține soțul în „puf”. Vedeta a mărturisit că se ocupă singură de bunul mers al lucrurilor în casă, în timp ce partenerul său de viață este tratat ca un rege și nu face nimic. Cum este răsfățat Daniel Niculescu de către soția sa?

Gallery

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, împreună au o fiica, pe Rebecca. Cei doi se înțeleg de minune, armonia predomină în relația lor, asta pentru că au știut cum să gestioneze lucrurile în căsnicia lor,  astfel încât totul să meargă perfect între ei.

Cum își răsfață Andreea Tonciu soțul

Andreea Tonciu, fosta concurentă de la Survivor All Stars, a oferit detalii despre modul în care își tratează soțul. Aceasta a mărturisit că ea este cea care se ocupă de toate treburile casnice, inclusiv de cumpărături și gătit.

În timp ce partenerul ei se ocupă de partea financiară, fiind cel care aduce banii în casă, vedeta este cea care se ocupă de treburile casnice și de îngrijirea copilului.

Citește și:

„Soțul meu nu face nimic altceva decât bani! El nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu-și face curat, nu face absolut nimic. I se pune masa, i se strânge masa! Dar ce mi-am luat, sclav? Ce mi-am luat, babysitter să stea cu copilul? Nu! Eu n-am loc de muncă, sunt casnică. Eu fac cumpărăturile, eu fac totul!”, a mărturisit vedeta într-un podcast.

Andreea Tonciu își ține soțul în „puf”, viața ei se învârte în jurul lui Daniel Niculescu, așa cum a precizat chiar ea.

„Cred că da! Tot ce fac e pentru el și pentru fata mea. Întotdeauna m-am pus pe locul 3 în viața mea, eu nu m-am pus pe locul 1 niciodată. Eu întâi mă gândesc la ei și după la mine. Eu sper să nu se rupă relația cu soțul meu, adică n-ar avea de ce și nu cred că m-aș vedea lângă alt bărbat”, a spus vedeta.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni