• PRO TV
  • A dat banii la vrăjitoare! Andreea Tonciu: "Toți banii făcuți în televiziune s-au dus"

A dat banii la vrăjitoare! Andreea Tonciu: "Toți banii făcuți în televiziune s-au dus"

A dat banii la vrăjitoare! Andreea Tonciu: "Toți banii făcuți în televiziune s-au dus"

Sinceră și asumată, Andreea Tonciu a dezvăluit ce a făcut cu banii pe care i-a câștigat în toată perioada cât a lucrat în televiziune.

Andreea Tonciu era odinioară una dintre cele mai cunoscute asistente de televiziune. Bruneta a avut numeroase apariții controversate pe micul ecran însă, după ce l-a cunoscut pe actualul ei soț, a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice familiei.

Andreea Tonciu este căsătorită de 7 ani cu afaceristul Daniel Niculescu și au o fetiță împreună, pe nume Rebecca Maria.

Fosta vedetă de televiziune a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre cum și-a cheltuit veniturile din perioada în care lucra pe micul ecran. Andreea Tonciu a fost o prezență constantă pe micul ecran până în 2015, când l-a cunoscut pe Daniel Niculescu.

Și-a încercat norocul la ghicitoare

Tonciu a recunoscut că a cheltuit sume colosale pe vizitele la ghicitoare: ”Asta n-am zis-o! Toți banii făcuți în televiziune s-au dus pe ghicitoare la mine, fără să mă mărit. Eram nebună. Le știam pe toate din București, ajunsesem pe la Giurgiu. Mie îmi plăcea să îmi zică în cărți ce vede, ce se întâmplă, cum va fi. Niște porcării. Era o vrăjeală, dar mie îmi plăcea. Intrasem în nebunia asta cu vrăjitoarele, credeam ceea ce mi se spune acolo”, a dezvăluit recent Andreea Tonciu, într-un podcast.

Vrea din nou pe sticlă

După mulți ani de pauză, Andreea Tonciu a recunoscut că își tânjește să revină pe micul ecran. Vedeta nu își mai dorește să fie asistentă TV, ci vrea locul principal, la cârma unei emisiuni zilnice:

„Îmi este foarte dor de televiziune. Visul meu cel mare este să mă angajez undeva și să am o emisiune aproape zilnic dacă s-ar putea, ca să am ce să fac. M-aș duce și de luni până duminică. Care este problema? Chiar să credeți asa. Câteodată chiar mă plictisesc stând acasă, doar să duc copilul la școală, să-l iau, să am grijă de el, să fac mâncare, să fac curățenie, să mă duc la cumpărături. M-am plictisit”, a mărturisit Andreea Tonciu, conform Ego.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni