• PRO TV
  • Comunicat de Presa Effie -- Anunțarea Presedintei Juriului

Comunicat de Presa Effie -- Anunțarea Presedintei Juriului

Comunicat de Presa Effie -- Anunțarea Presedintei Juriului

Avem plăcerea de a o prezenta pe Věra Sidlova, președinta a juriului pentru ediția 2024 a Effie Awards. Cu o experiență înrădăcinată în artă, psihologie și o experiență vastă în stimularea eficacității creative pentru branduri globale, Věra aduce o bogăție de cunoștințe pentru juriul nostru.

În calitate de Director Global Creative Thought Leadership la Kantar, Věra are o experiență dovedită în a indruma brandurile să se conecteze cu publicul lor în moduri care să genereze un impact real asupra business-ului. Perspectivele ei au fost esențiale în modelarea discursului din industrie privind eficiența creativă, prezentate prin diverse platforme, cum ar fi discuții, podcast-uri și articole.

Printre rolurile anterioare ale lui Věra se numără participarea la juriul Effie din Republica Cehă și la juriul Effie Europe, reflectând angajamentul său profund pentru recunoașterea și celebrarea strategiilor de marketing eficiente.

Exprimându-și entuziasmul față de acest rol, Věra a remarcat: "Am avut ocazia să admir munca de creație din România pe scena europeană. Sunt cu adevărat onorată să am ocazia de a fi președinta juriului Effie din România și de a putea vedea de aproape munca lor creativă și eficientă."

Suntem cu adevărat încântați să o avem pe Věra în fruntea juriului nostru. Expertiza ei, împreună cu pasiunea sa autentică pentru excelența în creativitate, reprezintă un atu neprețuit. Alătură-te nouă și urează-i un călduros bun venit lui Věra!

Descoperă mai multe:
| Website: https://www.effie.ro/
| Facebook: https://www.facebook.com/effieromania/
| Linkedin: https://www.linkedin.com/company/effie-romania/
| Instagram: https://www.instagram.com/effie_romania/

| Celebrating Grand Effies: https://www.effie.ro/effie-20/

EFFIE Awards este un festival internaţional sub licenţă EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, în SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marcă al industriei de marketing şi comunicare, organizat de International Advertising Association Romania (IAA România), în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR).

Sursă: https://www.protv.ro/articol/96596-effie-2024-a-sosit-un-nou-an-dedicat-recunoasterii-excelentei-in-marketing-a-inceput
Mulțumim tuturor partenerilor nostril:
Gold Partner: George. Primul banking inteligent
Partners: Ploom, Kaufland, Coca-Cola, Mastercard, Amigo

Creative Partner: Leo Burnett

Technology Partner: Ireal.ro
Strategic Partner: Nielsen IQ
Official auditor of the judging process of the competition: Deloitte
Media Partners: ProTV, IQ Ads, Pagina de media, Smark, TTT, Euromedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni