• PRO TV
  • Dureros! Mihai Neşu rupe tăcerea la 13 ani de la divorț: "Sper ca Maria să mă ierte! Trebuia să o apăr"

Dureros! Mihai Neşu rupe tăcerea la 13 ani de la divorț: "Sper ca Maria să mă ierte! Trebuia să o apăr"

Dureros! Mihai Neşu rupe tăcerea la 13 ani de la divorț: "Sper ca Maria să mă ierte! Trebuia să o apăr"

În 2011, Mihai Neșu a suferit un accident teribil, care l-a imobilizat într-un scaun cu rotile. La scurt timp, fostul fotbalist a divorțat de soția sa Maria.

La acea vreme s-a scris că Mihai Neșu a fost părăsit de partenera sa din cauza bolii. Acum, însă, fostul internaţional român, care și-a găsit refugiul în credință, a rupt tăcerea și a dezvăluit adevărul despre separare.

Mihăiță Neșu a rămas paralizat în 2011

Cariera fotbalistului Mihai Neșu s-a încheiat pe 10 mai 2011, atunci când a suferit o accidentare gravă la un antrenament al echipei FC Utrecht. De atunci nu s-a mai putut întoarce pe teren, iar viața i s-a schimbat radical, rămânând imobilizat într-un scaun cu rotile. Deși s-a spus că a fost părăsit de soție, Mihai Neșu a explicat că el a fost cel care a pus punct mariajului cu Maria.

De fapt, realitatea este că eu am hotărât să divorțez de ea pe caz de boală. A fost decizia mea. Oamenii au blamat-o foarte mult, pentru că oamenii nu pot înțelege. (…) Mi-am dat seama că a fost un șoc foarte mare și pentru ea.

(…) Ei nu i-a plăcut niciodată să apară la televizor și majoritatea lucrurilor au fost exagerate. A fost alături de mine și la spital. Vreau să știe lumea că nu s-a întâmplat așa cum s-a scris.

Şi eu poate am greşit, trebuia poate să o apăr la început. Atunci nu mai escaladau atâtea ştiri. Relaţia noastră s-a stricat, sau a ‘murit’, pur şi simplu din cauza greutăţii noastre de a face faţă accidentului. Eu am depus şi actele de divorţ!

(Cât de greu ţi-a fost să iei această decizie?) Nu a fost uşor, dar aşa am simţit atunci. Aşa am gândit că e soluţia cea mai bună pentru amândoi. Mie îmi este greu să împovărez oamenii din jurul meu cu accidentul meu. Poate şi asta a fost un lucru hotărâtor în decizia de atunci. Nu am mai povestit la nimeni despre această problemă. Sper ca şi Maria, dacă se uită, să mă ierte… şi familia ei, pentru felul cum am gestionat eu atunci situaţia. Atât am putut noi gestiona atunci situaţia”, a spus Mihai Neșu, potrivit Digi Sport.

Mihai Neșu: Accidentul s-a transformat într-o binecuvântare

De când a suferit accidentul din 2011, Mihai Neșu sprijină copiii cu dizabilități și boli cronice din România, prin intermediul fundației pe care a creat-o.

Fostul sportiv a vorbit despre accident ca fiind un moment bun al vieții sale: "Da, cel mai bun, după părerea mea. Bineînțeles, și înainte de accident a fost frumos, a fost ceea ce mi-am dorit. Dar poate acum fac mai mult ceea ce trebuie decât ceea ce vreau eu. Și chiar am ajuns să îmi placă ceea ce fac și cred că e ok, asta e fericire, să îți placă să faci ceea ce trebuie. Cred că Dumnezeu m-a ajutat, m-a văzut că mă agăț de el, fiindcă mi-am dat seama că în situația asta, când ajungi să ți se dea viața peste cap și să nu mai ai nici o putere să schimbi, îți dai seama că doar Dumnezeu și ceva suprafiresc poate să îți ofere ajutor.

Și atunci m-am agățat de Dumnezeu cu tot sufletul și toată inima mea și cred că rugăciunile multor oameni care mă iubesc și care au văzut povestea mea au schimbat firul vieții mele. Chiar dacă, în primă fază, toată lumea a zis că e o tragedie, un blestem, s-a transformat într-o binecuvântare".

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni