• PRO TV
  • Ce părere are Florin Salam despre Zanni. Celebrul manelist a spus totul, pe rețelele de socializare: „Nu că mi-a pus mie vorbă”

Ce părere are Florin Salam despre Zanni. Celebrul manelist a spus totul, pe rețelele de socializare: „Nu că mi-a pus mie vorbă”

Ce părere are Florin Salam despre Zanni. Celebrul manelist a spus totul, pe rețelele de socializare: „Nu că mi-a pus mie vorbă”

Zanni este unul dintre cei mai controversați concurenți de la ”Survivor All Stars”, din cauza modului tranșant și direct în care spune ce îl deranjează. Cu toate că multe persoane nu apreciază acest lucru, Florin Salam se numără printre persoanele care laudă felul lui de a fi.

Gallery

Recent, Florin Salan și-a exprimat opinia în legătură cu Zanni, unul dintre concurenții ”Survivor All Stars”, care au rămas în competiție. Manelistul susține că sinceritatea de care acesta dă dovadă este o calitate rar întâlnită în zilele noastre.

Zanni a intrat în grațiile lui Florin Salam

Atât în rândul concurenților, cât și în rândul internauților și al telespectatorilor, Zanni a stârnit revoltă, deoarece este o persoană tranșantă. Cu toate acestea, Florin Salam l-a lăudat pe concurent, exprimându-și admirația pentru faptul că a spus mereu lucrurilor pe nume.

Citește și:

„Mie de ăla îmi e drag. Nu că mi-a pus mie vorbă…Cum îl cheamă, mă, pe ăla? Zanni ăla. Ăla e talent, da. Ăla spune în față tot. Nu e lingușitor din ăsta, cum vă place vouă. «Aoleu, băi, cutare…eu nu am făcut». Vouă de ăștia vă place, la unii dintre voi”, a spus Florin Salam, pe rețelele de socializare.

La scurt timp după aceea, Zanni a văzut mesajul postat de Florin Salam și l-a repostat pe contul său de Instagram.

Florin Salam este acuzat, din nou, de înșelăciune

Florin Salam nu mai scapă de problemele care se țin lanț de el, încă de la începutul anului. Celebrul manelist este acuzat de înșelăciune, după ce o persoană, care susține că i-a dat bani, pentru a-i scrie o piesă, a făcut o plângere pe numele acestuia.

Presupusa victimă a declarat că i-a dat lui Florin Salam 6.000 de euro, însă acesta nu doar că nu i-a mai scris melodia, dar nici banii nu i-a mai înapoiat.

Citește și:

„I-am dat bani să îmi facă o melodie de ziua mea și a dispărut în prafuri, nu în ceață. Fără contract, am avut încredere că oarecum mă știam cu el. Eu am contractele, mama a băgat aurul la amanet, e pe numele nevestei lui Leo de Vis. Deci eu am dovezi. 6.000 euro și mi-a dat 500 înapoi. Nu știu cât costă. Am lăsat la poliție mai multe dovezi”, a spus acesta, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sursa foto: Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni