• PRO TV
  • Fiica lui Irinel Columbeanu vine în România! Unde își permite să o cazeze fostul milionar de la Izvorani: „E chiar în curtea azilului”

Fiica lui Irinel Columbeanu vine în România! Unde își permite să o cazeze fostul milionar de la Izvorani: „E chiar în curtea azilului”

Fiica lui Irinel Columbeanu vine în România! Unde își permite să o cazeze fostul milionar de la Izvorani: „E chiar în curtea azilului”

Irinuca a ascultat dorința tatălui său și s-a hotărât să vină în România! Fostul milionar de la Izvorani este în culmea fericirii și deja s-a gândit unde va locui adolescenta pe tot parcursul vizitei!

Gallery

​Banii, proprietățile, mașinile și obiectele de lux sunt istorie acum pentru Irinel Columbeanu, care locuiește într-un azil de bătrâni de luni întregi. Singura dorință pe care o mai are este să fie vizitat de fiica sa, Irinuca, iar acest lucru este pe cale să se întâmple! Așteaptă cu sufletul la gură să o strângă în brațe și să stea la povești cu ea, iar marele său vis i se va îndeplini, căci adolescenta s-a hotărât să vină, în vizită, la tatăl său!

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, declara Irinel Columbeanu.

Având în vedere că Irinel Columbeanu locuiește într-o cameră din azilul de bătrâni de la Ghermănești, mulți se întreabă unde va fi cazată fiica lui. Ion Cassian, proprietarul căminului și bun prieten cu fostul soț al Monicăi Gabor, a venit cu o propunere, deși nu se pune problema ca fata să nu stea la hotel. Concret, acesta și-a pus casa la dispoziție și spune că Irinuca poate sta la el, mai ales că locuința lui este în curtea azilului și ar putea, astfel, să fie mereu aproape de tatăl său.

„Nu știu pe ce perioadă dorește Irinuca să stea în România, eu o invit să locuiască în casa mea, care e chiar în curtea azilului, pentru a fi aproape de tatăl ei. Depinde ce zice și ea, depinde cum dorește și Irinel să se organizeze.

Și de Paște, pe Irinel l-am invitat, la noi, ca să mai schimbe atmosfera. Am stat cu toții la masă, am mâncat cozonaci, friptură de miel”, a declarat Ion Cassian, potrivit playtech.ro.

Foto: Facebook, Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni