• PRO TV
  • Anamaria Prodan reacționează, după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa, în timpul mariajului: „Un măscărici ieftin”

Anamaria Prodan reacționează, după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa, în timpul mariajului: „Un măscărici ieftin”

Anamaria Prodan reacționează, după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa, în timpul mariajului: „Un măscărici ieftin”

Nimeni nu a uitat momentul în care Anamaria Prodan a fost surprinsă în timp ce l-a lovit pe Dan Alexa, în timpul mariajului cu Laurențiu Reghecmapf. Recent, antrenorul a mărturisit că fosta lui soție i-a făcut acestuia cadouri, iar reacția impresarei nu a întârziat.

Gallery

Sătul să i se reproșeze că a avut amante, în timp ce era însurat cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că fosta lui parteneră i-a făcut cadouri lui Dan Alexa. Impresara a mărturisit că îi este milă de tatăl lui Bebeto, fiind chiar dispusă să îl ajute financiar, dacă are nevoie, împreună cu iubitul ei, Ronald Gavril.

Anamaria Prodan neagă toate acuzațiile lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf nu se lasă cu una, cu două și, după ce i-a făcut plângere penală Anamariei Prodan, spunând că i-au dispărut bunuri de peste o jumătate de milion de euro, acum, susține că aceasta i-a făcut cadouri lui Dan Alexa.

Prin urmare, Anamaria Prodan a simțit nevoia de a clarifica lucrurile, spunând că niciuna din acuzațiile care i se aduc nu este adevărată și, mai mult decât atât, i-a mulțumit fostului ei soț pentru faptul că, în continuare vorbește despre ea, ceea ce o aduce și mai mult în atenție publicului.

Citește și:

„Văd că dă prin presă că i-am luat cadouri lui Alexa. Mâine, va zice că locuiam cu el sau cu toți pe care îi reprezint ca manager. E penibil și jenant, pentru un bărbat, în primul rând. Săracul...a decăzut atât de mult, încât ne e milă de el și de ceea ce a putut să ajungă. Un penibil, a ajuns ca un măscărici ieftin.

Ce pot să fac? Pot să-l ajut să-și achite datoriile pe obrazul copiilor mei. Pot să vorbesc cu Ronald, să fim lângă el să-l ajutăm să iasă din gaura în care se află”, a spus Anamaria Prodan, conform actualitate.net.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut pace

După trei ani de scandal, în care fiecare i-a adus acuzații grave celuilalt, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să îngroape securea războiului.

În cadrul unei emisiuni televizate, Anamaria Prodan a mărturisit că împăcarea a avut loc, după ce ea și antrenorul au vorbit mai multe ore la telefon, trecând prin toate lucrurile care li s-au întâmplat.

Citește și:

Deși susține că foarte multe persoane și-au dorit ca ei doi să se despartă, divorțul nu s-a produs din cauza persoanelor cu rele intenții, ci din cauza faptului că relația lor, pur și simplu, nu a mai funcționat.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni