• PRO TV
  • Una dintre "veteranele" Festivalului de la Cannes, într-o apariție lipsită de bun gust. A fost la un pas de un accident vestimentar jenant

Una dintre "veteranele" Festivalului de la Cannes, într-o apariție lipsită de bun gust. A fost la un pas de un accident vestimentar jenant

Una dintre "veteranele" Festivalului de la Cannes, într-o apariție lipsită de bun gust. A fost la un pas de un accident vestimentar jenant

Victoria Silvstedt este una dintre “veteranele” Festivalului de Film de la Cannes, în sensul că nu ratează nicio ediție și adoră să defileze în ținute sumare pe covorul roșu.

Nici anul acesta vedeta suedeză nu a făcut vreo excepție. Dimpotrivă, a ales o rochie purtată fără lenjerie intimă, cu un șliț adânc, riscând la orice pas să arate mai mult decât a intenționat.

​Sursa foto: Profimedia

Însă nu ar fi fost nimic ieșit din comun pentru Victoria, care a devenit celebră după colaborarea să cu revista Playboy. Unul dintre celebrii “iepurași” din anii ’90, Victoria Silvstedt are acum 49 de ani, deși uneori pare mai în vârstă, probabil din cauza intervențiilor estetice nu foarte reușite.

Gallery

​Sursa foto: GETTY IMAGES

În anii ’90 era considerată una dintre cele mai frumoase femei din țara sa: a și castigat Miss World Suedia în 1993, participând și la competiția internațională, unde s-a clasat în primele 10.

Model, cântăreață, actriță și vedeta tv, Victoria a devenit una dintre cele mai dorite femei după ce a apărut în revista Playboy, însă nu a reușit până în prezent să își depășească statutul de bombă sexy.

"Lumea mă consideră o blondă înaltă și atrăgătoare. Desigur, mă transform în asta când am vreo ședință foto sau alt proiect, însă mă duc acasă și mă comport că orice altă persoană normală", spunea într-un interviu Victoria.
Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni