• PRO TV
  • Smiley și Gina Pistol aniversează un an de căsnicie. Artistul, mai îndrăgostit ca niciodată de soția lui. Cum s-a schimbat relația lor, de când au devenit soț și soție: „O iubesc cu tot ce este”

Smiley și Gina Pistol aniversează un an de căsnicie. Artistul, mai îndrăgostit ca niciodată de soția lui. Cum s-a schimbat relația lor, de când au devenit soț și soție: „O iubesc cu tot ce este”

Smiley și Gina Pistol aniversează un an de căsnicie. Artistul, mai îndrăgostit ca niciodată de soția lui. Cum s-a schimbat relația lor, de când au devenit soț și soție: „O iubesc cu tot ce este”

În luna mai a anului trecut, Gina Pistol și Smiley au făcut cel mai important pas în ceea ce privește relația lor și s-au căsătorit. Cununia civilă și cea religioasă au avut loc într-un decor de vis și, în cea mai importantă zi din viața lor, alături le-au fost toate persoanele dragi.

Gallery

La doi ani de când fiica lor a venit pe lume, Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Cei doi au radiat de bucurie, în ziua cea mare, iar fanii s-au bucurat că, în cele din urmă, au făcut și acest pas.

Cum arată viața lui Smiley, la un an de când s-a însurat cu Gina Pistol

A trecut un an de la nunta celor doi, iar Smiley încă retrăiește amintirile și emoțiile din acea zi. Îndrăgitul artist se bucură că a făcut acest pas, însă susține că actul nu le-a schimbat cu nimic relația, deoarece sentimentele pe care Gina și el le au unul pentru altul au rămas la fel de intense și de frumoase.

Mai mult decât atât, și-au început căsnicia cu dreptul, făcând ceea ce le place, împreună cu fiica lor: muzică și călătorii, în diverse țări. Celor doi le priește foarte frumos etapa pe care au început-o acum un an și așteaptă cu nerăbdare să vadă ce le va oferi viitorul.

Citește și:

„A trecut deja un an?! Mie nu mi se pare nimic schimbat. E la fel de bine, de frumos si de vesel în casă și în relația noastră ca și până la căsătorie. Noi suntem la fel unul față de altul. De fapt, cu niște vacanțe în plus la activ și mai multă muzică pentru copii în urechi.

Cred că o relație nu poate fi schimbată de un act. Relația își are cursul ei firesc, dinamica ei și, în mod normal, sentimentele și ceea ce leagă doi oameni se transformă doar odată cu timpul și cu viața, nu odată cu actul”, a povestit Smiley, în cadrul unui interviu acordat pentru Ok Magazine.

Smiley a rămas la fel de îndrăgostit de Gina Pistol

Primii ani de relație i-au ținut departe de ochii celor curioși și doar persoanele apropiate știau că formează un cuplu. Acest lucru se pare că le-a priit de minune, deoarece s-au sudat și au pus bazele unei relații sănătoase.

Citește și:

​În prezent, Smiley se declară la fel de îndrăgostit de Gina ca în prima zi, deoarece nicio femeie nu este mai potrivită pentru el, iar calitățile pe care aceasta le are sunt atât de multe, încât nici nu le poate enumera.

„Îmi place mult că are simțul umorului, ne distrăm și râdem mult împreună. Cheful ei de viață e molipsitor, faptul că e foarte caldă și iubitoare și mereu alături de oricine are nevoie. O iubesc cu tot ce este!”, a mai spus artistul.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni