• PRO TV
  • Gina Pistol, imagine emoționantă alături de fiica Josephine: „Cea mai bună parte din mine!”

Gina Pistol, imagine emoționantă alături de fiica Josephine: „Cea mai bună parte din mine!”

Gina Pistol, imagine emoționantă alături de fiica Josephine: „Cea mai bună parte din mine!”

Gina Pistol le-a topit inimile internauților după ce a postat o fotografie adorabilă cu fiica ei și a lui Smiley. Micuța Josephine crește pe zi ce trece și chiar dacă până acum nu i-au văzut chipul, urmăritorii Ginei sunt de părere că micuța îi seamănă leit.

Gallery

Soția lui Smiley are o comunitate impresionantă de fani pe contul de Instagram, fiind urmărită de peste 1,5 milioane de persoane. Vedeta este destul de activă pe contul de socializare, însă imaginile cu Josephine sunt rare. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Recent, Gina le-a făcut o surpriză fanilor și a postat o fotografie în care o ține în brațe pe micuța Josephine, fără să-i expună însă chipul.

„Cea mai bună parte din mine”, a scris Gina Pistol în dreptul imaginii în care își sărută fiica pe frunte.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Fotografia emoționantă cu cele două a adunat rapid mii de inimioare. „Mini Gina”, „O familie minunată!”„Fericire, frumusețe! Superbă poză!”, „Sunteți minunate!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de utilizatorii de social media.

CITEȘTE ȘI:

Josephine a venit pe lume în urmă cu 3 ani, în data de 9 mai. „Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: Am devenit părinți!”, a scris atunci pe rețelele de socializare tăticul mândru.

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 7 ani, iar anul trecut, la sfârșitul lunii mai, au devenit șoț și soție în acte.

Fotografii: Instagram

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni