• PRO TV
  • Horoscop zilnic 15 mai 2024. Capricornii sunt predispuși flirtului și cuceririlor, Berbecii găsesc o idee de suplimentare a veniturilor

Horoscop zilnic 15 mai 2024. Capricornii sunt predispuși flirtului și cuceririlor, Berbecii găsesc o idee de suplimentare a veniturilor

Horoscop zilnic 15 mai 2024. Capricornii sunt predispuși flirtului și cuceririlor, Berbecii găsesc o idee de suplimentare a veniturilor

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 15 mai 2024.

Berbec

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Urmează o perioadă în care îți vei pune ideile în practică și-ți vei reorganiza situația financiară. De asemenea, porți negocieri salariale pentru suplimentarea veniturilor.

Taur

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, traversează casa personalității, așa că devii mai comunicativ, acumulezi mai ușor informație, negociezi în favoarea ta și legi mai ușor relații. Îți prezinți ideile și le poți pune și în practică.

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, intră astăzi în zodia Taur, pe sectorul subconștientului, frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Așadar, îți redirecționezi energia spre interior și analizezi situațiile pe care le-ai experimentat în ultima perioadă. Pentru că este o casă karmică, vei avea revelații legate de relația cu cineva din trecut și analizezi deciziile.

Rac

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor pe termen lung. Așadar, în perioada următoare vei socializa mai mult, îți mărești cercul de cunoștințe, participi la diferite evenimente și-ți pui în practică ideile.

Leu

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, tranzitează sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și s-ar putea să porți dialoguri cu șefii, să iei decizii importante, care vizează sfera profesională. S-ar putea să vină spre tine oferte, responsabilități sau să te implici în proiecte noi.

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, traversează de astăzi zodia Taur, respectiv casa perfecționării profesionale, studiilor, călătoriilor, relațiilor cu străinătatea, credințelor și convingerilor de viață. Poți programa o călătorie, să începi niște cursuri de formare profesională sau rezolvi chestiuni care țin de birocrație.

Balanță

Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze, astăzi, zodia Taur, respectiv sectorul intereselor financiare. Poți avea parte de propuneri sau șanse financiare prin intermediul partenerului sau al celor cu care desfășori activități sau colaborări. Totodată, și relația intimă intră în vizorul tău și inițiezi dialoguri sau clarifici situații.

Scorpion

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Taur, respectiv sectorul relațiilor și parteneriatelor. Așadar, vei reuși să comunici mai bine cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități, să rezolvi o serie de neînțelegeri sau lucruri încurcate. Poți, de asemenea, negocia și semna contracte.

Săgetător

Mercur, astrul comunicării, traversează, de astăzi, zodia Taur, respectiv sectorul muncii și sănătății. Ai șansa să-ți îmbunătățești comunicarea cu colegii și colaboratorii. Totodată, poți reorganiza sarcinile și activitățile, să iei decizii privind cariera. Din punct de vedere al sănătății, s-ar putea ca unele dialoguri cu cineva apropiat să te determine să faci o schimbare în stilul de viață.

Capricorn

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Taur, pe sectorul asociat sferei sentimentale, creativității și valorificării unor talente. Mercur aduce o comunicare bună cu persoanele dragi, în special cu persoana iubită. Dacă ești singur, este o perioadă favorabilă flirtului și cuceririlor.

Vărsător

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Taur, respectiv sectorul vieții de familie, casei, relațiilor cu părinții și administrării patrimoniului. Comunicarea cu membrii familiei se îmbunătățește. De asemenea, te preocupă să rezolvi o serie de chestiuni administrative ale casei.

Pești

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul comunicării, gândirii, învățării, negocierilor și interacționării cu ceilalți. Prin urmare, Mercur susține comunicarea, negocierea, prezentarea de proiecte și rezolvarea unor chestiuni birocratice. Dacă ai de susținut un examen sau un interviu ai toate șansele să faci impresie bună.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni