• PRO TV
  • David Popovici rupe tăcerea și spune adevărul: "Mai încerc o dată! Am văzut că nu mă pot concentra"

David Popovici rupe tăcerea și spune adevărul: "Mai încerc o dată! Am văzut că nu mă pot concentra"

David Popovici rupe tăcerea și spune adevărul: "Mai încerc o dată! Am văzut că nu mă pot concentra"

David Popovici a decis să își înghețe anul la Facultatea de Psihologie, acolo unde a fost admis în toamna anului trecut. Totul pentru Jocurule Olimpice de la Paris 2024.

Sportivul în vârstă de 19 ani a luat decizia să se concentreze 100% pentru competiția de la Paris.

David Popovici: Ne focusăm pe ce este mai important

Campion mondial și european la natație a rupt tăcerea și și-a dezvăluit planurile. Sportivul nostru a încercat să împartă viața de student cu cea de sportiv de performanță, dar a decis acum să se focuseze exclusiv pe antrenamente pentru a avea un rezultat cât mai bun și a lua o medalie olimpică.

Am vrut să încerc cu facultatea din anul Jocurilor Olimpice, să le fac pe amândouă, dar am văzut că nu mă pot concentra pe pregătire împreună cu facultatea pe cât de mult mi-ar plăcea, așa că am ales să îngheț anul, ne focusăm pe ce este mai important anul acesta și la anul mai încercăm o dată. (...)Mă gândesc foarte mult la Jocurile Olimpice, dar încerc să nu o fac. Vreau să-mi setez așteptări normale și, dacă reușesc o performanță importantă, să mă surprind. Încerc să nu mă gândesc la titlu și la timpi, ci doar la ce am de făcut. Dacă voi face bine ce am de făcut, s-ar putea să fiu campion olimpic, s-ar putea să fiu recordman mondial sau s-ar putea să nu”, a recunoscut David Popovici.

Înotătorul se pregătește intens pentru JO 2024

David Popovici va lupta pentru medalii, în această vară, la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, în probele de 100 și 200 de metri liber, după ce la ediția precedentă a competiției, pe când avea doar 16 ani, românul a fost la două sutimi de un bronz olimpic.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni