• PRO TV
  • Cât de adorabili sunt copiii Rihannei! Imaginile rare postate de A$AP Rocky cu cei cei doi băieți au topit inimile internauților

Cât de adorabili sunt copiii Rihannei! Imaginile rare postate de A$AP Rocky cu cei cei doi băieți au topit inimile internauților

Cât de adorabili sunt copiii Rihannei! Imaginile rare postate de A$AP Rocky cu cei cei doi băieți au topit inimile internauților

Rihanna și A$AP Rocky au avut motiv dublu de sărbătoare în weekend. Pe lângă faptul că a fost „Ziua Mamei” (n.red În Statele Unite, Ziua Mamei este sărbătorită anual în a doua duminică din luna mai), cei doi îndrăgostiți l-au serbat și pe fiul lor mai mare.

Gallery

​Băiețelul, pe numa RZA, a împlinit doi ani, iar tatăl său a postat pe contul de Instagram o galerie cu fotografii și filmulețe, spre încântarea milioanelor de fani.

Riri și A$AP sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată, iar imaginile cu odraslele cuplului sunt rare pe rețelele de socializare. 

Rihanna l-a adus pe lume pe RZA Athelson Mayers în 13 mai 2022, iar mezinul cuplului, Ryot, s-a născut în august 2023.

Numele primului băiat este un omagiu adus liderului band-ului Wu-Tang Clan. Rihanna și A$AP Rocky au dat o petrecerea în cinstea micuțului lor, la care au participat familia și prietenii apropiați ai cuplului. Ei au sărbătorit sâmbătă, 11 mai, la Color Factory din New York, potrivit People. (Vezi IMAGINILE în GALERIA FOTO de mai sus)

View this post on Instagram

A post shared by A$AP ROCKY (@asaprocky)

Rihanna și A$AP Rocky sunt împreună de patru ani își doresc o familie numeroasă. Recent, artista în vârstă de 36 de ani a declarat pentru publicația Interview că va avea „atâția copii câți va vrea Dumnezeu”.

„Nu știu ce vrea Dumnezeu, dar eu aș vrea mai mult de doi. Aș vrea și o fată…”, a mărturisit Riri.

Rihanna a pus cariera pe locul 2 și spune că adoră rolul de mămică

Rihanna și A$AP, pe numele său real Rakim Mayers, au fost prieteni timp de mai mulți ani și, de asemenea, au lucrat colaborat. Cei doi și-au oficializat relația în urmă cu patru ani.

A$AP Rocky a cântat în deschiderea turneului mondial Diamonds World Tour al Rihannei în 2013. Rihanna a jucat, de asemenea, în videoclipul său „Fashion Killa” în același an.

Într-un interviu acordat revistei GQ în 2021, A$AP Rocky a declarat că Rihanna este aleasa și dragostea vieții sale. Rihanna a declarat pentru Vogue în aprilie 2022 că nu plănuia să aibă copii cu cântărețul imediat.

„Întotdeauna am crezut că va fi mai întâi căsătoria, apoi un copil, dar cine naiba spune că trebuie să fie așa”, a spus ea.

După ce a devenit mamă, Rihanna a declarat: „Este totul. Chiar nu-ți amintești viața de dinainte, este cel mai nebunesc lucru”.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni