• PRO TV
  • Mama tânărului de 19 ani care a produs accidentul din Timișoara, primele declarații! Ce a spus femeia despre tragedie: „La ora 01:05...”

Mama tânărului de 19 ani care a produs accidentul din Timișoara, primele declarații! Ce a spus femeia despre tragedie: „La ora 01:05...”

Mama tânărului de 19 ani care a produs accidentul din Timișoara, primele declarații! Ce a spus femeia despre tragedie: „La ora 01:05...”

Mama tânărului șofer de la Timișoara a făcut primele declarații despre tragedia în care Monica, o fata de 17 ani, și-a pierdut viața. Iată ce a povestit despre acea noapte înfiorătoare!

Gallery

​Un accident șocant a avut loc în urmă cu câteva ore la ieșire din comuna Săcălaz, la câțiva kilometri de Timișoara! O fata în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla s-a răsturnat de mai multe ori. Șoferul, un băiat de 19 ani care își luase permisul auto în urmă cu doar patru zile, a supraviețuit impactului, alegându-se cu câteva răni ușoare. 

Tânărul de 19 ani primise mașina de lux, marca BMW, cadou recent, iar permisul îl avea de doar patru zile.

„La faţa locului am găsit două victime, una era conştientă, cealaltă inconştientă. Am asigurat măsuri de prima ajutor, măsuri de prevenirea incendiului. Între timp, doamna doctor de pe ambulanţă a declarat victima inconştientă. O fată decedată. Maşina a fost distrusă în proporţie de 70%”, a transmis ISU Timiș în cadrul unui comunicat.

Surse din Poliție au declarat, potrivit adevarul.ro, că cei doi tineri nu purtau centura de siguranță.

Mama tânărului șofer, primele declarații despre tragedia de la Timișoara

Mama adolescentului de 19 ani a vorbit pentru prima dată despre tragedie. Aceasta a spus că a primit un apel telefonic de la fiul ei, în jurul orei 1:05, în care i-a spus că a făcut accident, însă fără prea multe detalii. Femeia a ajuns la fața locului alături de fratele tânărului de 19 ani și abia acolo a realizat cât de gravă fusese, de fapt, coleziunea.

„Eu eram acasa. La ora 01:05 m-a sunat si a zis «Mama, hai. ca mi-a taiat unul calea si am avut accident». Atata tot. Si am luat masina cu copilul cel mare si am venit incoace. Era in masina cu o fata, cu o prietena, dar nu era prietena lui, era o prietena cunoscuta si a zis ca merge la un suc, atata tot, altceva, nu stim nimic. Il dor coastele si a zis ca nu vrea sa mearga la spital si am zis sa mearga la spital ca nu e de stat asa”, a spus mama tanarului de 19 ani.

Sursă foto: Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni