• PRO TV
  • „De gândit îmi dai”. Reacția neașteptată a Denisei Coțolan, cu doar câteva săptămâni înainte de nunta cu Iancu Sterp. Logodnica sportivului a transmis un mesaj contradictoriu

„De gândit îmi dai”. Reacția neașteptată a Denisei Coțolan, cu doar câteva săptămâni înainte de nunta cu Iancu Sterp. Logodnica sportivului a transmis un mesaj contradictoriu

„De gândit îmi dai”. Reacția neașteptată a Denisei Coțolan, cu doar câteva săptămâni înainte de nunta cu Iancu Sterp. Logodnica sportivului a transmis un mesaj contradictoriu

Denisa Coțolan și Iancu Sterp se află în mijlocul pregătirilor pentru nunta care va avea loc în această toamnă. Cei doi îndrăgostiți vor spune „Da”, la aproximativ un an de când s-au logodit.

Gallery

Familia lui Iancu Sterp se pregătește pentru o petrecere de pomină, deoarece mezinul familiei și Denisa Coțolan se vor căsători. Cei doi sunt și mai dornici să facă pasul cel mare, mai ales că au stat departe unul de altul, cât timp sportivul a fost la ”Survivor All Stars”.

Denisa Coțolan și Iancu Sterp sunt mai fericiți ca niciodată

Recent, Denisa Coțolan a publicat, pe contul ei de Instagram, o filmare, în timp ce se afla în mașină cu Iancu Sterp. Pe fundal, se aude o melodie, ale cărei versuri vorbesc despre partenerul de cuplu care este indecis.

„Vrei, vrei să pleci sau vrei să stai? Căci de gândit îmi dai. Nici tu nu știi ce vrei. Să pleci fără să-mi spui, să-mi iei ochii căprui și dragostea să-mi iei! Spune-mi să știu ce vrei!”, se auzea pe fundalul filmării publicate de Denisa Coțolan.

Cu toate acestea, piesa nu este despre cei doi, iar relația continuă la fel de frumos ca până acum. Ba mai mult decât atât, Iancu se distra în timp ce Denisa cânta melodia, semn că nimic neplăcut nu a intervenit între ei.

Denisa Coțolan a fost comparată cu logodnica lui Culiță Sterp

Recent, Denisa Coțolan s-a lovit de unele comentarii mai puțin frumoase, după ce a fost filmată în timp ce făcea treabă, alături de logodnicul ei. La scurt timp după ce filmarea respectivă a fost publicată, un internaut a comparat-o cu Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp.

Acesta a fost de părere că Denisa nu muncește la fel de mult precum o face viitoarea ei cumnată și, prin urmare, ar trebui să o ia drept exemplu și să depună și ea mai mult efort din acest punct de vedere.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni