• PRO TV
  • Gabriel Torje este în doliu! Fostul jucător de fotbal de la Dinamo a pierdut o persoană dragă: „Dumnezeu să te odihnească”

Gabriel Torje este în doliu! Fostul jucător de fotbal de la Dinamo a pierdut o persoană dragă: „Dumnezeu să te odihnească”

Gabriel Torje este în doliu! Fostul jucător de fotbal de la Dinamo a pierdut o persoană dragă: „Dumnezeu să te odihnească”

Gabriel Torje trece prin clipe grele. Fostul jucător de fotbal de la Dinamo a pierdut o persoană dragă. Mesajul sfâșietor al sportivului!

Gallery

Gabi Torje este în doliu

Fostul jucător de fotbal de la Dinamo trece prin momente sfâșietoare. Gabi Torje a pierdut un membru al familiei.

Sportivul și-a exprimat durerea provocată de pierdere suferită în mediul online. Pe Instagram, Gabi Torje a transmis un mesaj sfâșietor în memoria vărului său, care a trecut la cele veșnice. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS

„Dumnezeu să te odihnească, vărule!”, a scris fostul jucător de fotbal de la Dinamo la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

În urmă cu doi ani, Gabi Torje și-a pierdut tatăl. Sportivului îi este și acum greu să accepte că părintele lui nu mai este în viață, dar știe că îi veghează toți pașii chiar și după ce a trecut în neființă.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni