• PRO TV
  • Mama adolescentei moarte în accidentul din Timișoara își strigă durerea! Femeia își dorește ca tânărul care se afla la volan să aibă aceeași soartă precum cea a Monicăi: „Să fie și el la trei metri, cum este fata mea!”

Mama adolescentei moarte în accidentul din Timișoara își strigă durerea! Femeia își dorește ca tânărul care se afla la volan să aibă aceeași soartă precum cea a Monicăi: „Să fie și el la trei metri, cum este fata mea!”

Mama adolescentei moarte în accidentul din Timișoara își strigă durerea! Femeia își dorește ca tânărul care se afla la volan să aibă aceeași soartă precum cea a Monicăi: „Să fie și el la trei metri, cum este fata mea!”

Un accident cumplit a avut loc la ieșire din comuna Săcălaz, la câțiva kilometri de Timișoara! O tânără în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla s-a rostogolit pe șosea, câțiva metri.

Gallery

​O tragedie fără margini a avut loc în Timișoara! Moni, o tânără în vârstă de 17 ani a plecat de la muncă alături de iubitul ei, un băiat în vârstă de 19 ani care își luase permisul auto în urmă cu doar patru zile. Cei doi și-ar fi dorit să ajungă la o petrecere, însă, într-o curbă deosebit de periculoasă, băiatul nu a încetinit, a pierdut controlul volanului și, astfel, autovehiculul s-a răsturnat de mai multe ori pe partea carosabilă.

Tânărul de 19 ani primise mașina de lux, marca BMW, cadou recent, iar permisul îl avea de doar patru zile. Acesta s-a ales cu doar câteva răni după accident, însă Monica a murit pe loc.

„La faţa locului am găsit două victime, una era conştientă, cealaltă inconştientă. Am asigurat măsuri de prima ajutor, măsuri de prevenirea incendiului. Între timp, doamna doctor de pe ambulanţă a declarat victima inconştientă. O fată decedată. Maşina a fost distrusă în proporţie de 70%”, a transmis ISU Timiș în cadrul unui comunicat.

Surse din Poliție au declarat, potrivit adevarul.ro, că cei doi tineri nu purtau centura de siguranță.

​Mama tinerei moarte în accidentul din Timișoara, declarații sfâșietoare. Ce mesaj i-a transmis șoferului

Mama Monicăi este în stare de șoc! Aceasta a făcut declarații tulburătoare pe rețelele de socializare, după ce a aflat că fiica ei s-a stins din viață. Femeia, într-un moment de furie absolut, a spus  că nu își dorește ca șoferul să fie pedepsit cu închisoarea, ci să aibă aceeași soartă pe care a avut-o fata ei.

Mai mult decât atât, aceasta a declarat că nu îl cunoștea pe iubitul tinerei și nici nu avea idee că Moni pleacă undeva cu el.

„Nu știu absolut nimic decât am fost informată că a avut un accident. Nu mi s-a zis că e un accident grav. Nu am știut că a decedat. Domnii polițiști mi-au spus la telefon că e în salvare, primește îngrijiri medicale.  Când am ajuns la locul faptei, ea era decedată. Nici atunci nu mi-au spus, dar criminalul mi-a ucis fata. 

Atât știu să vă spun. Nu știu cine este criminalul ăla. Nu doresc să facă închisoare. Vreau să fie și el la trei metri cum este fata mea. Prințesa mea nu mai e, a murit, din cauza lui. Un prăpădit mi-a distrus fata.  Nu mi-a spus că pleacă niciunde. A fost la muncă fata, a ieșit de la muncă, a plecat acasă. După, nu știu ce s-a întâmplat”, a spus mama fetei.

Sursă foto: Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni