• PRO TV
  • Cristi Tănase a depus actele de divorț, la doar o zi după ce soția a obținut ordin de protecție împotriva lui. Care este motivul din spatele scandalului

Cristi Tănase a depus actele de divorț, la doar o zi după ce soția a obținut ordin de protecție împotriva lui. Care este motivul din spatele scandalului

Cristi Tănase a depus actele de divorț, la doar o zi după ce  soția a obținut ordin de protecție împotriva lui. Care este motivul din spatele scandalului

În plin scandal cu soția sa, Cristi Tănase a depus actele de divorț, totul după ce Adina Maria a obținut ordin de protecție pentru ea și fetița lor.

Gallery

​Dodel trece prin momente grele, fostul fotbalist nu mai are voie să își vadă fiica, după ce soția lui a obținut ordin de protecție împotriva lui. Astfel, Cristi Tănase a depus actele de divorț, iar în curând va fi un bărbat liber.

Dodel a depus actele de divorț

La doar o zi după ce soția a obținut ordin de protecție împotriva lui, Dodel a depus actele de divorț. Cei doi s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut, iar fiica lor a venit pe lume în urmă cu două luni.

„Da, este adevărat, prin ordonanță președințială se poate cere din partea unei părți să fie stabilit un program de vizită provizoriu până când se va lua decizia (…) Cu siguranță, orice tată sau orice mamă poate să ceară pe timpul procesului civil de divorț, pe lângă alocație, pensie, poate să ceară și un program de vizitare provizoriu (…)

Dacă și copilul are, atunci cererea va fi inadmisibilă întrucât dacă se ajunge la o decizie prin care tu nu poți să te apropii un copil minor și ai un ordin de protecție sau de restricție, nu are cum ca instanța să admită un program de vizitare la o persoană de care nu te poți apropia”, a explicat avocatul Cosmin Bolosin, la un post TV.

Citește și:

Care este motivul care a declanșat scandalul dintre Cristi Tănase și Adina

Avocatul soției lui Cristi Tănase a dezvăluit care este motivul pentru care judecătorul a acordat ordin de protecție. Acesta a fost obținut de Adina Maria pe baza violenței domestice.

„Un tată nu poate să se comporte așa, indiferent dacă este vorba de o soție care are un comportament mai rece. Acest ordin de protecție este referitor la violența domestică (…) Acum câteva luni, s-a modificat legea, asta pentru că spunea că ordinul de protecție poate să fie de până la șase luni.

Acum câteva luni, s-a modificat legea, care spune că în cazul unui pericol iminent sau contravenții sau infracțiunea de lovire se poate ajunge la până un an de ordin de protecție. Bineînțeles că este monitorizat și nu se va putea apropia (…)

Sigur că dacă nu va respecta acest ordin de protecție sau de restricție i se va întocmi un dosar penal în care poate să aibă o încadrare de până la cinci ani sau amendă și cu siguranță va fi trimis în judecată”, a declarat Cosmin Bolosin.

Citește și:

Sursă foto: Instagram/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni