• PRO TV
  • E unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood, dar în noul rol nici cei mai fideli fani nu l-ar putea recunoaște

E unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood, dar în noul rol nici cei mai fideli fani nu l-ar putea recunoaște

E unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood, dar în noul rol nici cei mai fideli fani nu l-ar putea recunoaște

Jude Law este de nerecunoscut în rolul Regelui Henric al VIII-lea al Angliei. Starul englez, în vârstă de 51 de ani, face parte din distribuția peliculei „Firebrand”, care va avea premiera în cinematografe în iunie 2024.

Gallery

Jude Law joacă alături de Alicia Vikander, cea care o interpretează pe Katherine Parr, soția regelui Henric al VIII-lea.

Recent a apărut traillerul peliculei regizate de Karim Ainouz, iar internauții au fost uimiți de transformarea prin care a trecut Jude Law pentru acest rol.

Metro.co.uk scrie că Jude Law n-a fost recunoscut nici de oamenii de pe platou.

În imaginile în care apare în rolul lui Henric în film, alături de colega sa Alicia Vikander, în rolul celei de-a șasea și ultima soții a sa, Law este văzut cu părul încărunțit, cu o barbă stufoasă, poartă o pălărie din secolul al XVI-lea și are câteva kilograme bune în plus.

„Au fost oameni care au vizitat platoul de filmare și nu l-au recunoscut”, a spus Gabrielle Tana, producătoarea filmului.

Pelicula care marchează debutul în limba engleză al regizorului Karim Ainouz a avut premiera la Cannes 2023.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni