• PRO TV
  • Carmen Grebenișan și Alex Militaru urmează să semneze actele de divorț. Când se vor separa, oficial, cei doi foști parteneri: „O să rămânem așa”

Carmen Grebenișan și Alex Militaru urmează să semneze actele de divorț. Când se vor separa, oficial, cei doi foști parteneri: „O să rămânem așa”

Carmen Grebenișan și Alex Militaru urmează să semneze actele de divorț. Când se vor separa, oficial, cei doi foști parteneri: „O să rămânem așa”

În urmă cu mai multe săptămâni, Carmen Grebenișan lua pe toată lumea prin surprindere, anunțând că ea și Alex Militaru divorțează. Nu a durat mult și soțul acesteia a postat un mesaj controversat, menționând că acest lucru nu se va întâmpla.

Gallery

După ce a anunțat că nu va mai forma un cuplu cu Alex Militaru, Carmen Grebenișan a plecat, timp de o lună, în Statele Unute ale Americii, în timp ce acesta a plecat în Bali. Revenită în țară, fosta concurentă ”Survivor” a spus când vor semna actele de divorț.

Carmen Grebenișan și Alex Militaru vor semna actele de divorț

Nu mai este cale de împăcare între Carmen Grebenișan și Alex Militaru și nici ultimele săptămâni, în care nu și-au mai vorbit, nu au ajutat din acest punct de vedere. În curând, vor semna actele de divorț, iar ceea ce părea a fi un mariaj fericit se va încheia.

Întoarsă recent din Statele Unite ale Americii, Carmen Grebenișan a făcut un InstaStory din apartamentul în care a locuit cu Alex Militaru. Pentru a elimina orice speculație, aceasta a mărturisit că, în curând, se vor separa și în acte, iar divorțul va fi unul liniștit, deoarece vor să rămână prieteni.

Citește și:

„Eu cu Alex mă înțeleg bine, ca prieteni, și o să rămânem așa, în limita disponibilității. Lucrurile continuă exact așa cum v-am anunțat și, săptămâna viitoare, sau cât de curând, cel mai probabil, vom rezolva și actele de divorț.

Este un divorț fără traume, este un divorț fără supărare, cel puțin nu în momentul ăsta. Dacă au fost alte chestii care ne-au îndepărtat, au avut loc mai demult. Acum este doar o constatare”, a mărturisit aceasta, pe contul ei de Instagram.

Carmen Grebenișan a încercat să salveze căsnicia

Cea mai bună prietenă a Alinei Ceușan nu a vrut să fie înțeleasă greșit și a ținut să menționeze faptul că, înainte de a decide să pună punct căsniciei cu Alex Militaru, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință, pentru a salva relația.

Citește și:

​Cu toate acestea, eforturile sale au fost în zadar și, în cele din urmă, au trebuit să accepte realitatea, chiar dacă a fost una dureroasă.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni