• PRO TV
  • Fiica Anamariei Prodan, atac frontal la Laurențiu Reghecampf: „Doamne ajută să nu aibă nimeni un tată sau un soț cum este el”

Fiica Anamariei Prodan, atac frontal la Laurențiu Reghecampf: „Doamne ajută să nu aibă nimeni un tată sau un soț cum este el”

Fiica Anamariei Prodan, atac frontal la Laurențiu Reghecampf: „Doamne ajută să nu aibă nimeni un tată sau un soț cum este el”

Sărbătorită anual pe 8 martie, Ziua Internațională a Femeii a fost transformată în ultimii ani, în România, și în Ziua Mamei. Doar că această a doua sărbătoare este la altă dată în restul lumii.

Gallery

​Potrivit informațiilor de pe internet, Ziua Internațională a Mamei este sărbătorită în majoritatea țărilor în cea de-a doua duminică a lunii mai, iar anul acesta a picat pe 12 mai.

Astfel, cu această ocazie, Rebecca Dumitrescu, una dintre fiicele pe care le are Anamaria Prodan, i-a transmis impresarei un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, astfel că a fost văzut de toată lumea.

„Mamă, ne-ai pus pe toți înainte de orice și de doi ani nu trece o zi fără să mă gândesc prin ce treci. Nu pot să înțeleg niciodată cum o persoană pe care am iubit-o se poate comporta ca cel mai mare dușman al tău, dar și cum poate să trăiască atunci când știe prin ce ne pune pe toți, copiii lui. Tot ce pot spune este că ești cea mai bună mamă pe care oricine o poate cere.

Sper ca toată lumea să aibă o mamă ca tine și să fie iubiți așa cum ne iubești tu pe noi. Și Doamne Ajută să nu aibă nimeni un tată sau un soț cum este el”, a fost mesajul postat de Rebecca Dumitrescu în mediul online.

Ținând cont de perioada amintită de aceasta în mesaj, este clar că fiica Anamariei Prodan face referire la Laurențiu Reghecampf, pe care îl atacă în mod direct.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni