• PRO TV
  • Ana Maria, gravida din Orhei găsită fără suflare în pădure, ar fi îndurat chinuri groaznice! Familia tinerei, noi declarații terifiante din anchetă: „Pe cameră s-a văzut tot!”

Ana Maria, gravida din Orhei găsită fără suflare în pădure, ar fi îndurat chinuri groaznice! Familia tinerei, noi declarații terifiante din anchetă: „Pe cameră s-a văzut tot!”

Ana Maria, gravida din Orhei găsită fără suflare în pădure, ar fi îndurat chinuri groaznice! Familia tinerei, noi declarații terifiante din anchetă: „Pe cameră s-a văzut tot!”

Ana-Maria, o tânără de doar 19 ani din Republica Moldova, a fost omorâtă cu sânge rece și abandonată în apropierea unei păduri. Fata, gravidă în șase luni, ar fi fost torturată înainte de a-și da ultima suflare, spune mama sa care nu își mai revine din șoc.

Gallery

​În urmă cu aproximativ patru săptămâni a avut loc o crimă șocantă în Chițcanii Vechi, Republica Moldova. Ana-Maria, de doar 19 ani, a fost găsită fără suflare după ce un fost polițist a luat-o la ocazie pe data de 12 aprilie. O săptămână întreagă a fost căutată de familie și autorități, fiind găsită fără suflare, dezbrăcată și acoperită cu crengi la marginea unei păduri, potrivit declarațiilor oferite de mama sa.

„Poliția mi-a spus doar cum a fost găsită. Era acoperită cu niște crengi și cu o peliculă deasupra. Doar pe piciorușe și-au dat seama că este cineva acolo. E departe de sat, locul era tăpușit, el și acolo cred că și-a bătut joc de ea. Mi-au spus că a luat-o și a dus-o la el acasă.(...)

Doar cu cruciulița era la gât, altceva nimic. Hainele și încălțămintea erau puse alături. Nu era îmbrăcată. Telefonul nici până astăzi nu l-au găsit. Am dat Poliției cutia de la telefon”, a spus mama fetei ucise, conform unimedia.info.

Principalul suspect în cazul gravidei ucise se află în custodia poliției, a pledat nevinovat și chiar a spus că este pregătit oricând să fie supus testului poligraf pentru a dovedi că nu el este cel care i-a luat viața.

De asemenea, avocatul acestuia a făcut declarații despre starea clientului său după gratii, susținând că se confruntă cu probleme grave de sănătate.

„Înțeleg că toți au sperat că fetița este în viață. Și eu am sperat. Nici la moment nu-mi vine a crede că au găsit-o moartă. El spune că nu a comis infracțiunea. Noi am solicitat să fie efectuat poligraful.

El a spus că este de acord să treacă poligraful, dacă oamenii cred că el a comis infracțiunea. El este de acord și azi să îl treacă. … Nu se simte foarte bine. Îmi spune că se simte rău, are dureri de cap. El, de fapt, este foarte bolnav. Stă sub evidența medicului. Domnul este fost polițist. O perioadă a fost peste hotare, iar la întoarcere s-a angajat în sistemul penitenciar. S-a îmbolnăvit de Covid și a fost eliberat din funcție în legătură cu boala pe care o are.

Așa de tare și-a bătut statul capul de această persoană care a slujit statului, că l-a trimis la Chițcanii Vechi să se lecuiască la medicul de familie. Foarte frumos din partea statului. Omul se trata la medicul de familie, care îi scria diferite medicamente. Din câte sunt informat, din cauza medicamentelor, nu dormea cu săptămânile. Se pune întrebarea ce medicamente erau folosite și pentru ce erau date? O să ajungem și la etapa respectivă. Aici se leagă un lanț mare.
Medicii au prescris medicamente care îl puteau aduce să comită o astfel de infracțiune, fără să își dea seama. Omul putea să comită o infracțiune inconștient”, a declarat avocatul presupusul criminal al Anei-Maria pentru Life Moldova.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni