• PRO TV
  • A fost publicată declarația în care Vlad Pascu și-a recunoscut faptele! Ce a scris tânărul teribilist de la 2 Mai în documentul depus la dosar

A fost publicată declarația în care Vlad Pascu și-a recunoscut faptele! Ce a scris tânărul teribilist de la 2 Mai în documentul depus la dosar

A fost publicată declarația în care Vlad Pascu și-a recunoscut faptele! Ce a scris tânărul teribilist de la 2 Mai în documentul depus la dosar

Vlad Pascu și-a recunoscut faptele, printr-un document scris care a fost atașat la dosarul în care este cercetat. Iată ce a declarat tânărul!

Gallery

​Vlad Pascu este tânărul teribilist în vârstă de 20 de ani care la data de 19 august 2023 s-a urcat drogat la volan și a lovit cu mașina un grup de opt tineri, doi dintre aceștia pierzându-și viața pe loc în urma impactului puternic. Deși a trecut mai bine de jumătate de an de la tragedie, fiul lui Mihai și al Mirunei Pascu încă nu și-a primit sentința!

În timp ce familiile celor două victime se luptă din răsputeri pentru a face dreptate pentru viețile copiilor lor, Vlad Pascu își recunoaște faptele prin intermediul unei declarații autentificate la un notariat din Medgidia. Documentul respectiv, care conține 25 de rânduri de mărturii, a fost făcut public în urmă cu scurt timp:

„Subsemnatul, Pascu Matei-Vlad (…) declar în condiţiile art. 375 alin. (2) din Codul de Procedură Penală, că recunosc, în mod expres şi în totalitate faptele reţinute în sarcina mea, aşa cum sunt ele prezentate şi descrise în cuprinsul actului de sesizare al instanţei.(...) Ca atare, solicit ca judecata în dosarul 4989/254/2023 aflat pe rolul Judecătoriei Mangalia să aibă loc în condiţiile prevăzute de art. 374 alin. (4) din Codul de Procedură Penală, doar în baza probelor administrate în cursul urmăririi, pe care nu le contest, şi a înscrisurilor prezentate de părţi şi de persoanele vătămate”, se arată în declarația de recunoaștere a faptelor, depusă de Vlad Pascu, conform Libertatea.ro.

Astfel, pentru că și-a recunoscut faptele, Vlad Pascu ar putea primi o pedeapsă mult mai ușoară față de cea prevăzută în lege.

Sursă foto: INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA, Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni