• PRO TV
  • Cine sunt tinerele care au murit în tragicul accident din Vaslui. Doi copii au rămas orfani de mamă: „Din bunătatea ei s-a întâmplat”

Cine sunt tinerele care au murit în tragicul accident din Vaslui. Doi copii au rămas orfani de mamă: „Din bunătatea ei s-a întâmplat”

Cine sunt tinerele care au murit în tragicul accident din Vaslui. Doi copii au rămas orfani de mamă: „Din bunătatea ei s-a întâmplat”

Două femei de 24 și 38 de ani s-au stins din viață în urma unui teribil accident produs în noaptea de vineri spre sâmbătă la Perieni, judeţul Vaslui. Cele două se întorceau de la muncă acasă, însă nu au mai ajuns, iar doi copii au rămas, acum, orfani de mamă.

Bianca și Petronela se întorceau de la muncă zilele trecute, ambele fiind angajate la Complexul Lebăda din Bârlad. Prima, de 24 de ani, era barmaniță, iar cealaltă, de 38, bucătăreasă. Din motive încă necunoscute, fata de 24 de ani care se afla la volan a pierdut controlul autovehiculului, iar mașina s-a izbit cu putere de un copac.

Bianca a murit pe loc, însă prietena sa a fost scoasă de sub fiarele mașinii în stare conștientă. În ciuda eforturilor medicilor veniți la fața locului, Petronela s-a stins din viață și a lăsat în urma sa doi copii care vor crește fără mamă.

Patronul complexului la care lucrau cele două femei se află și acum în stare de șoc și nu își explică în ce mod s-a putut întâmpla tragedia.

„Bianca, doar din bunătatea ei s-a întâmplat. Fiind un copil foarte bun, cu o bunătate inimaginabilă. Din bunătatea ei, ea s-a oferit să o ducă acasă pe prietena ei. Nu doar în seara asta, o ducea mereu acasă.

Am înţeles că nu aveau centură, nu purtau centura. Nu ştim motivul. Viteză, vorbea la telefon, i-a orbit cineva din faţă, cam astea ar fi variantele”, a declarat bărbatul pentru un post TV.

Foto: ISU Vaslui

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni