• PRO TV
  • VIDEO Nemo, câștigătorul Eurovision 2024, a spart trofeul pe scenă! Ce a declarat la scurt timp după incident

VIDEO Nemo, câștigătorul Eurovision 2024, a spart trofeul pe scenă! Ce a declarat la scurt timp după incident

VIDEO Nemo, câștigătorul Eurovision 2024, a spart trofeul pe scenă! Ce a declarat la scurt timp după incident

Nemo, câștigătorul Eurovision 2024, a spart trofeul pe scenă la scurt timp după ce i-a fost înmânat. Iată ce a declarat reprezentantul Elveției, imediat după incident!

Gallery

​Ediția cu numărul 68 a concursului Eurovision, desfășurată la Malmo Arena, Suedia, a fost câștigată de Nemo, tânărul de 24 de ani care a obținut 591 de puncte cu melodia „The Code”. Acesta a primit trofeul de la Loreen, câștigătoarea ediției din 2023, și a declarat că își dorește ca această competiție „să se ridice la înălțimea promisiunilor sale și să lupte pentru demnitate și pace”.

Imediat după ce i-a fost înmânat premiul, tânărul de 24 de ani a spart trofeul oficial din sticlă al concursului, care are forma unui microfon clasic, cu detalii pictate. Acest gest nu a fost unul intenționat, ci mai degrabă unul provocat de emoțiile momentului. În același moment, s-a și accidentat la degetul mare.

„Nu am spart doar codul, am spart și trofeul", a declarat Nemo, râzând, în timpul conferinței de presă de după spectacol, în timp ce se vedea că un deget îi este bandajat.

Organizatorii Eurovision i-au înlocuit trofeul, iar tânărul a fost extrem de fericit deoarece, în acest moment, are două astfel de premii.

„Mi-am rupt și degetul mare. Dar am primit un nou [trofeu], așa că, din punct de vedere tehnic, am două acum", a mai spus tânărul. 

CITEȘTE ȘI: 

​Sursă foto: Profimedia, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni