• PRO TV
  • Mihai Leu, internat de urgență. În 2014 campionul a aflat că are cancer la colon. Mesaj de pe patul de spital

Mihai Leu, internat de urgență. În 2014 campionul a aflat că are cancer la colon. Mesaj de pe patul de spital

Mihai Leu, internat de urgență. În 2014 campionul a aflat că are cancer la colon. Mesaj de pe patul de spital

Mihai Leu trece din nou prin momente de cumpănă, după ce în 2014, campionul la box şi raliu a fost diagnosticat cu cancer de colon. Se pare că teribila boală a recidivat.

În vârstă de 56 de ani, sportivul a fost internat vineri seară, 10 mai, la Spitalul Clinic Fundeni din București, din cauza unor complicații apărute în urma unei operații recente efectuate la un spital din Hunedoara.

Mihai Leu a suferit o intervenție chirurgicală la Hunedoara, din cauza unei complicații care a apărut cu privire la cancerul de colon care i-a apărut în urmă cu 10 ani. De aici, campionul nostru a fost transferat la București, la Spitalul Fundeni, sub supravegherea reputatului doctor Irinel Popescu, cel care l-a tratat și în urmă cu un deceniu.

Mesaj de pe patul de spital

Într-un mesaj postat pe Facebook, Mihai Leu a notat că este pe mâini bune şi că se gândeşte deja la revenirea în competiţii: “Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile pozitive. Sunt pe mâini bune şi deja mă gândesc să revin cât mai curând la curse. Al vostru, Mihai Leu”, a scris campionul absolut la raliuri, care deţine trei titluri naţionale la Viteză în Coastă, pe pagina sa de Facebook.

Mihai Leu a fost diagnosticat cu cancer la colon

În urmă cu câțiva ani, sportivul a fost diagnosticat cu cancer la colon. În 2014 pugilistul a trecut prin două operații, a făcut chimioterapie, a urmat un tratament la Viena și a reușit să învingă teribila boală.

Soția sa, Ana, a dezvăluit la acel moment că pugilistul avea un stil de viață cât se poate de sănătos, însă se pare că, în cazul lui, cancerul a fost ereditar, tatăl său suferind, în trecut, de aceeași maladie.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni