• PRO TV
  • Vești bune! Florin Piersic se simte mai bine și continuă tratamentul cu antibiotice. Actorul a primit o vizită suprinzătoare

Vești bune! Florin Piersic se simte mai bine și continuă tratamentul cu antibiotice. Actorul a primit o vizită suprinzătoare

Vești bune! Florin Piersic se simte mai bine și continuă tratamentul cu antibiotice. Actorul a primit o vizită suprinzătoare

Duminică, reprezentanţii Spitalului Foişor au revenit cu noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Aceștia au transmis că actorul, care este monitorizat în permanență, are o evoluție favorabilă.

Starea generală a actorului Florin Piersic, supus joi unei intervenţii pentru scoaterea unei proteze de genunchi care i-a provocat o infecţie severă, se ameliorează. Maestrul se mobilizează şi are un tonus psihic bun, însă deocamdată nu se pune problema transferului la alt spital.

Florin Piersic prezintă o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici și de evoluție favorabilă a plăgii operatorii.

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 12.05.2024 de către echipa medicală, arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici și de evoluție favorabilă a plăgii operatorii. Pacientul se mobilizează și prezintă un tonus psihic bun”, potrivit medicilor de la Spitalul Foișor.

Sâmbătă, Spitalul Foişor anunţa că starea actorului s-a ameliorat, precizând că actorul este cooperant şi s-a ridicat în picioare la marginea patului.

Actorul, vizitat la Spitalul Foişor de Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila

Premierul Marcel Ciolacu şi ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, l-au vizitat, duminică, pe actorul Florin Piersic la Spitalul Foişor, unde acesta este internat.

"Mă bucur că are o stare de spirit pozitivă. Este o evoluţie pe care o aşteptăm cu toţii. Sperăm că într-un timp relativ scurt o să ajungă nu neapărat să îşi reia activitatea dar să aibă o viaţă apropiată de normal. Continuă tratamentul antibiotic în mod evident. Nu urmează decât să se întâmple o monitorizare a pacientului. La un moment dat, sigur, că acolo intervenţia aceea trebuie să se încheie - intervenţia chirurgicală din punct de vedere al plăgii operatorii - şi să vedem în continuare paşi pe care îi indică echipa medicală multidisciplinară. După cum ştiţi există cardiolog, anestezist, infecţionist şi medicii de la ortopedie care îl îngrijesc foarte bine", a spus Rafila, la Spitalul de Ortopedie "Foişor".

Întrebat dacă se pune problema unui transfer al actorului în următoarele 48 de ore, Rafila a răspuns: "Nu, nu cred".

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni